Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İstanbulda (06.10.2008) yeni usta öğretici görevlendirilmesi yapıldı

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu gün usta öğretici görevlendirilme yerim belli oldu.Ama bana çok uzak ve ters bir yer.Bu arada ben kaymakamlık onayı ile zaten başlamıştım ne yapmalıyım bilemiyorum.

Tepki Skoru
0
Ben büyükçekmece ilçesine başvurmuştum.Ama Arnavutköye bağlı bir okul verilmiş.

Tepki Skoru
0
merve kamu hesap varya meb in sitesi ordan tc kimlik nonu yazınca görebilirsin.atamalar aladığım kadarıyla böyle parça parça yapılıyor.4.sınıfsan seninkide çıkmıştır büyük ihtimal.

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar bugün açıklanmış ama ben yokum
alcen sen mezundun dimii?
benide bir okuldan aradılar başladım fakat 4. sınıf olduğum için kaymakamlık onay vermiyormuş.okuyanlardan kaymakamlık onayı ile çalışnalar vermı acaba?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende nezunum ve evime yakın bi okula vermişler...yarın ilçeye gidip konuşucam çünkü ilçeden aramadılar...

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar bugün açıklanmış ama ben yokum
alcen sen mezundun dimii?
benide bir okuldan aradılar başladım fakat 4. sınıf olduğum için kaymakamlık onay vermiyormuş.okuyanlardan kaymakamlık onayı ile çalışnalar vermı acaba?
Mezunum arkadaşım.Atamalarda oryantasyon yada lise mezuniyet notuna göre sıralama yapıp görevlendirme yapıyorlar.Ayrıca bakanlıktan kadro geldikçe alım olacak dediler.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ayrıca ben kaymakamlık onayı ile zaten başlamıştım o yüzden ilden gelen yere gitmeyeceğim.Dün ile gittim ve söyledim.Birde neden bu kadar uzaklara verdiklerini sordum gözden kaçmış dediler.Onlara göre çok basit.İnanın gitmek zorunda kalsam Beylikdüdünden Gaziosmanpaşaya gitmem gerekecekti.Nasıl gidilir bile bilmiyorum.

Tepki Skoru
0
Ümranİye ÇekmekÖye yakin oturan lİsans veya aÖf 2 3 4 sinifÖĞrencİlerİ siranizi ÇaliŞarak okulumuzda bekleyebİlİrsİnİz

Tepki Skoru
0
sinoplu arkadaş isminizi öğreneblirmiyim ve nerde çalısıyorsunuz selamlar:congratulationscut4

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle