Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İSTANBUL yazıcak olan arkadaşlar puanlarımızı paylaşalım..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar atamatercihi.com dan tercih sıranızı görebiliyorsunuz. şu an 77 kişi istanbul için tercih yapmış, sizde eklerseniz herkes için verimli olur.

toist hocam ataşehir güzel aslında, ataşehir denince herkesin aklına o malum binalar geliyor(ağaoğlu ) o sebeple semtin heryerini öyle biliyor insanlar. çok fazla elit bir semt değil, en azından heryeri öyle denir. gayet uyguna da ev bulunur.
çok sağolun hocam çok sevindim :)

Tepki Skoru
0
ya zamanı değil ama arkadaşlar hangi kaynaklardan çalıştınız?bana en iyi kaynakları yazarmısınız puan 51,66 geldi bu yılda kalıcı gibiyim.şimdiden çalışmaya başlayım çocukla zor oluyor sadece geceleri 3 saat çalışabiliyorum rica etsem yardımcı olurmusunuz?

Tepki Skoru
0
ya zamanı değil ama arkadaşlar hangi kaynaklardan çalıştınız?bana en iyi kaynakları yazarmısınız puan 51,66 geldi bu yılda kalıcı gibiyim.şimdiden çalışmaya başlayım çocukla zor oluyor sadece geceleri 3 saat çalışabiliyorum rica etsem yardımcı olurmusunuz?
hocam ben yediiklile çalıştım hem gk-gy hem eğitim, diğer yayınlar çok karmaşık . yediiklimin anlatım dili çok güzel ve görsel olarak çok keyifli çalışıyosunuz. birde ben zaman gazetesinin verdiği deneme sınavlarını çözdüm. çok faydasını gördüm. şimdiden iyi çalışmalar, başarılar.

Tepki Skoru
0
ihtiyacın kaynaklarını tavsiye edebilirim özellikle eğitim bilimlerinden gerçi ölçme ve değerlendirme'sini pek beğenmedim ama diğerleri gayet güzel ve anlaşılır.benzetmeler ve kavram haritaları var akılda kalıcı oluyor.

Tepki Skoru
0
arkadşlar bahçelievler bağcılar ve küçükçekmece yazmayı düşünenlerin tam olarak kesinleştimi acaba.. ölü tercih yapmak istemiyorum... :)))
puanım 74 küsür.6.tercihimden itibaren küçükçekmece yazdım.Bu gün onnaylatmaya gidicem kısmetse.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence ona bakın ama ona göre tarcih yapmayın.

Tepki Skoru
0
bende adalar, beykoz ve bahçelievler yazdım. çevrenizde var mı buraları yazacak olan?

bu arada onaylatan arkadaşlara hayırlı olsun...

Tepki Skoru
0
hocam ben son 3 ay çalştm sadece uzman kariyerin denemeleri çok şey kattı bana yedi iklmn de eğitim bilimleri denemeleri
uzman kariyer çok bilinmiyor sanırım ama diğer yayınlara göre çok kaliteli ve zorlayıcı.
ihtiyacın da genel olarak iyi ben tarih ce coğrafyaya ordan çalştm
eğitim bilmlerine de yargıdan çalştım :)
tavsiyem eğitim bilimlerine çok erken başlamayın
dediğim gibi son 3 ay çlştm ve birçok arkadaşımdan çok daha iyi yaptım puanım da 77.432 umarım faydalı olur...
Çocukla çok zordur Allah yardımcınız olsun

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben tercihlermi atamatercihi ne girdim. ona göre tercih yapmamak en mantıklısı ama fikir veriyor bakmanızı tavsiye ederim.

Tepki Skoru
0
1.HALİT ARMAY ANAOKULU Düzenle Sil 2.50.YIL BESİM KADIRGAN İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 3.CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 4.ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 5.ALEMDARPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 6.ARTUKBEY İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 7.AYAZMA İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 8.FARUK DEMİRBAĞ İLKÖĞRETİMOKULU Düzenle Sil 9.NECİP FAZIL KISAKÜREK İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 10.ŞEYHLİ İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 11.VELİBABA İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 12.MEDİNE TAYFUR SOKMEN İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 13.ŞEHİT ÜSTEĞMEN GÖKHAN YAVUZ İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 14.ÜLKÜ BORA İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 15.CEMİLE BESLER İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 16.MUSTAFA ÖNCEL İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 17.PIRI REİS İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 18.ŞEHİT ÖĞRETMEN NURİYE AK ANAOKULU Düzenle Sil 19.T.EMLAK BANKASI ATAŞEHİR ANAOKULU Düzenle Sil 20.HEKİMBAŞI İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 21.CUMHURİYET ANAOKULU Düzenle Sil 22.DAVUT AKIDIL İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 23.İNKILAP İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil 24.İSTANBUL TİCARET ODASI İLKÖĞRETİM OKULU Düzenle Sil .MEDİHA TANSEL İLKÖĞRETİM OKULU

değişiklik olabilir ama bu okulalrı düşünüyorum...

Tepki Skoru
0
koassa,toist ve yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.inşallah istediğiniz yerlere atanırsınız şimdiden hayırlı olsun.

Tepki Skoru
0
hayır sıralamam sürekli değişiyor yarın onaylatıcam sonra yeniden yayınlarım. ama ilk tercihime serpil şahinoğlu anaokulunu yazıcam buna yeni karar verdim :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle