Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Işık Hoca Ve Günseli Hoca

Tepki Skoru
1
arkadaşlar ışık hoca ve günseli hoca bir kitap çıkardı gerçeden de çok güzel bi kitap eğitici herkese faydası olacağına inanıyorum.
sevgilerrrr...:36_13_3:

Tepki Skoru
1
damlacım kitabın ismi oyunlarla kavram gelişimi ve eğitimi galiba net olarak yarın sana yazarım.sevgilerrrr :)

Tepki Skoru
1
walla damlacım bu kitaptan benim yeni haberim olduğu için yeni alabildim ama gerçekten çok güzel bi kitap tüm kavramlara yönelik etkinlik var.damla eğer senin önereceğin kitaplar varsa onlarada bi bakıyım sevinirim...

Tepki Skoru
1
yardımın için çok teşekkür ederim damla sende kib öptüm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben kökden yeni bir kitap seti aldım. cok memnunum. vesile hocamızın cıkardığı zeka küpü eğitim seti. herkese tavsiye derim. coklu zekeya göre düzenlenmiş harika etkinlikler var.

sevgilerimle baş baş

Tepki Skoru
0
sewgili arkadaşlar ben de kök yayıncılık tan vesile hocamızın kitabı yaratıcılığı geliştirme setini aldım scamper, hayal gücüne , çizgi , resim tamamlamaya yönelik bir kitep çooooookkkkkkkk güzeeeeeeeelllllll

Tepki Skoru
0
vesile hocanın seti süper. gerçekten uğraşıyo ve yeni yöntemler buluyor. sınıfa girip öğrencilerle karşı karşıya kaldığımda ne öğreteceğim nasıl öğreteceğim herşeyi öğretti sağolsun.setini de aldım unutmayıp hiçbirşeyi ilerde öğrencilerime uygulayım diye. çarşamba günleri dersi kaçırcam diye korkuyorum.
haydi bal-börekler, tereyağ ekmekler öpüyorum hepinizi

Tepki Skoru
0
Vesile hocanın yaratıcılığı ve yetenekleri tartışılamaz deyilmi 2003 mezunları

Tepki Skoru
0
arkadaşlar
yararlanabildiğiniz kadar vesile hocadan yararlanın
ama
ben size sadece onunla yetinmeyin derim. göreve başladığınızda elinizde birsürü etkinlik örneğinin olması için şimdiden araştırmaya başlamanızı öneririm. bende eserkent ibrahim kavurda göerv yapıyorum
eğer yardım edebileceğim bir durum olursa seve seve...

Tepki Skoru
0
hocamm merabalarr eğerrr bu kitapların isimlerini yazarsanız çok sevinirimmmm

Tepki Skoru
0
vesile hoca nın yaratıcı fikirleri genelde kök yayıncılıkta çıkıyor . burdan reklam yapmak istemem ama o yayınları takip ederseniz size yaraı olacaktır.

sağlıklı günler diliyorum

Tepki Skoru
0
Bende GÜnselİ Ve IŞik Hocanin ÖĞrencİsİyİm Kavramlar Kİtabini Çikar Çikmaz AlmiŞtim Çok Yararli.vesİle Hocamizin Kİtaplarida SÜper Semİnerİndede BulunmuŞtuum.İŞte 9 EylÜl Ün.ÖĞrencİsİ Olmanin AyricaliĞi.hocalara Bak ÖĞrencİlerİne Al :)))))

Tepki Skoru
0
arkdaşlar
vesile hocanın öğrettiği kimi teknikleri hatrlayamıyorum bir türlü. tereyağ-ekmek nasıl bir çalışmaydı mesela? evet-bazen-hayır quatroydu değil miii??

Tepki Skoru
0
Üniversite 1 öğrencisiyim. Yazılı basında yaratıcı reklam bulup bu yaratıcı reklamı okul öncesi eğitim kurumlarında nasıl uygulayabilirm. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. . :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle