arkadaşlar ışık hoca ve günseli hoca bir kitap çıkardı gerçeden de çok güzel bi kitap eğitici herkese faydası olacağına inanıyorum.
sevgilerrrr...:36_13_3:
walla damlacım bu kitaptan benim yeni haberim olduğu için yeni alabildim ama gerçekten çok güzel bi kitap tüm kavramlara yönelik etkinlik var.damla eğer senin önereceğin kitaplar varsa onlarada bi bakıyım sevinirim...
arkadaşlar ben kökden yeni bir kitap seti aldım. cok memnunum. vesile hocamızın cıkardığı zeka küpü eğitim seti. herkese tavsiye derim. coklu zekeya göre düzenlenmiş harika etkinlikler var.
sewgili arkadaşlar ben de kök yayıncılık tan vesile hocamızın kitabı yaratıcılığı geliştirme setini aldım scamper, hayal gücüne , çizgi , resim tamamlamaya yönelik bir kitep çooooookkkkkkkk güzeeeeeeeelllllll
vesile hocanın seti süper. gerçekten uğraşıyo ve yeni yöntemler buluyor. sınıfa girip öğrencilerle karşı karşıya kaldığımda ne öğreteceğim nasıl öğreteceğim herşeyi öğretti sağolsun.setini de aldım unutmayıp hiçbirşeyi ilerde öğrencilerime uygulayım diye. çarşamba günleri dersi kaçırcam diye korkuyorum.
haydi bal-börekler, tereyağ ekmekler öpüyorum hepinizi
arkadaşlar
yararlanabildiğiniz kadar vesile hocadan yararlanın
ama
ben size sadece onunla yetinmeyin derim. göreve başladığınızda elinizde birsürü etkinlik örneğinin olması için şimdiden araştırmaya başlamanızı öneririm. bende eserkent ibrahim kavurda göerv yapıyorum
eğer yardım edebileceğim bir durum olursa seve seve...
vesile hoca nın yaratıcı fikirleri genelde kök yayıncılıkta çıkıyor . burdan reklam yapmak istemem ama o yayınları takip ederseniz size yaraı olacaktır.
Bende GÜnselİ Ve IŞik Hocanin ÖĞrencİsİyİm Kavramlar Kİtabini Çikar Çikmaz AlmiŞtim Çok Yararli.vesİle Hocamizin Kİtaplarida SÜper Semİnerİndede BulunmuŞtuum.İŞte 9 EylÜl Ün.ÖĞrencİsİ Olmanin AyricaliĞi.hocalara Bak ÖĞrencİlerİne Al ))))
arkdaşlar
vesile hocanın öğrettiği kimi teknikleri hatrlayamıyorum bir türlü. tereyağ-ekmek nasıl bir çalışmaydı mesela? evet-bazen-hayır quatroydu değil miii??
Üniversite 1 öğrencisiyim. Yazılı basında yaratıcı reklam bulup bu yaratıcı reklamı okul öncesi eğitim kurumlarında nasıl uygulayabilirm. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. .