Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

işi bırakıyorum :(

Tepki Skoru
0
ücretli öğretmenim okulla birlikte sınava hazırlanmak çok zor oluyor benim için, çok sevdiğim çocuklardan ayrılma kararı aldım :( çok zor aldığım bi karar bu, ortamım çok güzeldi çocuklar veliler imkanlar vs. fakat geleceğimi düşünmek zorunda olduğuma ikna oldum, önümüzdeki dönem atanamama düşüncesi beni deli ediyor.. sınavın iptaline sebep olanları Allah a havale ediyorum...

Tepki Skoru
0
Hayırlı olsun ebrar hocam.gerçekten zor oluyor ikisi bir arada.bende şimdi program çalıştım biraz.ve çok sıkıldım.benimde güdülenme problemim var .çok çabuk sıkılıyorum ...

Tepki Skoru
0
gizemli nehir hocam siz çalışıyor musunuz yani öğretmenlik yapıyor musunuz

Tepki Skoru
0
Evet bende sabahçıyım.ama çok zor oluyor gerçekten.ders çalışmak .ama çalışmaktan başka çare yok offff

Tepki Skoru
0
Ben 2005 mezunuyum.kpss ye girmeye iki yıldır 1 yıldır karar verdim.bu sene son girişim.olmazsa şansımı özelde deneyeceğim.

Tepki Skoru
0
anlıyorum hocam inşallah olur ya herkes emeğinin karşılığını alsın artık

Tepki Skoru
0
Amin inşallah artık sınıfımın belli olmasını istiyorum yeter artık.allah gönlümüze göre versinnnn...

Tepki Skoru
0
hocam sınava daha iyi hazırlanabilmek için işi bırakmak istemenizi anlayışla karşılıyorum.Yalnız çocuklar açısından üzüldüm açıkcası bırakma kararını keşke 2.dönem başında verseydiniz böylece çocuklar mağdur olmamış olurdu.Şimdi yeni bir öğretmene alışmak zorunda olmaları üzücü bir durum.Neyse kararınıza saygım sonsuz başarılar umarım kazanırsınız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle