Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İllerarası Tayinler ve Tercih Lİstesi

Tepki Skoru
0
KHK ile atananların adaylık durumu kalkmadı görünüyo buyuk bir kısmında ama meb aldığım bilgiye göre adaylık kalkmadan yapabılıyormuşuz çünkü sonradan kalkdırılacak diye söylendi ne kadar doğrudur bılmıyorum.Tercih yapabılıyorsunuz siz khklılar istisnasınız dediler.Yapabılırsınız dediler...
Bende antep tercih edenlerdenim her ne kadar puanım düşük olsada....

Tepki Skoru
0
bana başvuru ekranı açılmıyor bilgileriniz eksik güncellemeniz gerekir diye bir uyarı veriyor ne yapmam lazım?

Tepki Skoru
0
slm ben tercihlerimi yaptım sayfasında problem olan bilgileri eksik görünen arkadaslar okul müdürünüzden yeni mebbis şifresi alıp öyle girin birde adaylık kaldırılmadı yazısını önemsemeyın atamada ildeki görev sürenızın 1 yılı gecıp gecmedıgıne bakılıyor bu arada ben mersin yazdım puanım 86 ... ne dersiniz ?

Tepki Skoru
0
bana başvuru ekranı açılmıyor bilgileriniz eksik güncellemeniz gerekir diye bir uyarı veriyor ne yapmam lazım?
Hocam Eğer ki Sözleşmeden kadroya geçti iseniz, Sözleşmeliyken kuyllandığınıuz MEBBİS Şifresinin, Okul Müdürünüz değiştirip tekrardan bi ŞİFRE VERDİĞİNDE Sayfa Açılıyor, Saygılarımla...

Tepki Skoru
0
slm ben tercihlerimi yaptım sayfasında problem olan bilgileri eksik görünen arkadaslar okul müdürünüzden yeni mebbis şifresi alıp öyle girin birde adaylık kaldırılmadı yazısını önemsemeyın atamada ildeki görev sürenızın 1 yılı gecıp gecmedıgıne bakılıyor bu arada ben mersin yazdım puanım 86 ... ne dersiniz ?
Hocam 86 ile her yere gidersiniz ben 34 Puandayım istediklerim yerler çok uçuk....:)

Tepki Skoru
0
bende 34 puanla antep yazdım pek ümitli değilim hakkımızda hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
bende 34 puanla antep yazdım pek ümitli değilim hakkımızda hayırlısı olsun
Gaziantepte çok güzel okullar var hocam Şahinbey ve Şehitkamildeki OKullarıı Tercih edebilrsiniz. Ben araştırdım 34 Puandayım amma ANtep yazmayacağım. İnşallah gelir güzel yerler..

Tepki Skoru
0
benim puanım 78 Konya yazdım umarım bu puanla olabilir,varmı başka Konya tercihi yapanlar puanlarını bilmek isterim.

Tepki Skoru
0
bende 104 puanla tekirdağ istedim
hepimiz için hayırlısı

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 9 temmuz2010 da sözleşmeli atandım khk ile kadroya geçtim,ağustos eş durumu yapabilirmiyim bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 9 temmuz2010 da sözleşmeli atandım khk ile kadroya geçtim,ağustos eş durumu yapabilirmiyim bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen.
HOcanım, Eş durumu Tayini isteyebilirsiniz. Çünkü Kanun Hükmünde kararname ile kadroya geçenlerin Adaylığı kaldırıldı..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle