Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İlk senem olacak hadi bismillah..

Tepki Skoru
0
Beklerim kardeşim gel yardım ederiz elimizden geldiği kadar,benim küçük kardeşim de 4.sınıfta okul öncesinde(küçük kardeşim evet:):)niye küçük 4 karıştırma orasını:D))
O bana kardeşlik yaptı ben de sana yaparım ne farkeder...

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim mesajı yeni görüyorum kusura bakma. derslere girdim. erdal hoca konusunda korkularım var. bayram hoca da sürekli ödev veriyor. açıkçası daha ilk günlerde bi sıkıntı, bi tereddüt başladı içimde. ben ne yapacam yaa. kitap mitap hiç bişey yok zaten. hadi o neyse çoğu hiç kitap almadan geçmiş ama acaba ben pişman mı oluyorum????neyse ya yine de sözleriniz çok rahatlattı beni. size abla diyebilir miyim:36_3_12::36_3_12:

Tepki Skoru
0
yok yok pişman olma,önce gözün korkar biraz ama derslere sınavlara gir çık,görürsün ki pek de korkulacak birşey yokmuş.dersleri takip et,not al,hocalar neden bahsedeiyor nelerin üstünde duruyor dikkat et,bunlar kitaplardan daha çok işine yarayacak,tabii kitap da al bence alabildiğin kadar,kitap ii bişidir;)
aaa ayıp ediyorsun abla de,enişte de,hocam de,kardeşim de,içinden ne geliyorsa onu de farketmez valla,kafana göre takıl işte..okul içinde aynı şey geçerli....
öle işte...

Tepki Skoru
0
yok yok pişman olma,önce gözün korkar biraz ama derslere sınavlara gir çık,görürsün ki pek de korkulacak birşey yokmuş.dersleri takip et,not al,hocalar neden bahsedeiyor nelerin üstünde duruyor dikkat et,bunlar kitaplardan daha çok işine yarayacak,tabii kitap da al bence alabildiğin kadar,kitap ii bişidir;)
aaa ayıp ediyorsun abla de,enişte de,hocam de,kardeşim de,içinden ne geliyorsa onu de farketmez valla,kafana göre takıl işte..okul içinde aynı şey geçerli....
öle işte...
:36_11_6: enişte olmaz da hocam diyebilirim. çok teşekkürler hocam içime su serptiniz. tavsiyelerinizi uygulamaya çalışacam. ilgilenmeniz çok sevindirdi beni walla çok mutluyum. korkmuyorum artık. elimden geleni yapacam. ben de ancak size bol bol dua edebilirm. inş. Allah her şeyi gönlünüze göre verir hocam.

Tepki Skoru
0
:congratulationscut4:congratulationscut4ben senin yanındayım canım pzt sor ben cevaplıyım

Tepki Skoru
0
başarılar canım bende senin gibiyim ama meslek lisesi mezunu olmak bi avantaj benim için

Tepki Skoru
0
İlk sene çok önemli üniversite yıllarında.Belli bir gruba takılıp kalmamak lazım herkesle kaynaşıp dost olmaya çalışmak lazım.Ben böle bir hata yapmıştım.bunun zararı ne oldu diye soracak olursan hep aynı tip insanlar etrafında dolaşıyor ve belli bir süre sonra rahatsız oluyorsun.

Tepki Skoru
0
İlk sene çok önemli üniversite yıllarında.Belli bir gruba takılıp kalmamak lazım herkesle kaynaşıp dost olmaya çalışmak lazım.Ben böle bir hata yapmıştım.bunun zararı ne oldu diye soracak olursan hep aynı tip insanlar etrafında dolaşıyor ve belli bir süre sonra rahatsız oluyorsun.

teşekkürler tavsiyeleriniz için. bunu değerlendirmeye çalışacam.

Tepki Skoru
0
teşekkürler tavsiyeleriniz için. bunu değerlendirmeye çalışacam.
Bence bunu iyi düşün her çevreden arkadaşın olsun ama dostlarına dikkat et valla bir not uğruna grup arkadaşına kazık atanlarla dolu fakülte :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Yaf tek başına üniversiteye gelmişsin arkadaşlarını elbette seçmekte özgürsün ama dengeler heran değişebilir unutma

Tepki Skoru
0
haklısın bu grup çalışmaları bizi sinir ediyo millet sorumsuz sorumsuz davranıyo sonrada biraz rahat olun ben halledecem gibi saçma cümleler söylüyolar ahsenle ben iyi biliriz bu duyguyu

Tepki Skoru
0
bilmem mi canım yaa... başta afra tafra yapıp da sonradan halledecem demeler... amaaaan daha neler görecez kim bilir?? onlar da arkadaşlarımız ne de ossa napak:)ssaassrrre 4 yıl boyunca birlikte olacaz. yine de hepsini seviyorum yaa.:36_3_12:

Tepki Skoru
0
Bence bunu iyi düşün her çevreden arkadaşın olsun ama dostlarına dikkat et valla bir not uğruna grup arkadaşına kazık atanlarla dolu fakülte :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Yaf tek başına üniversiteye gelmişsin arkadaşlarını elbette seçmekte özgürsün ama dengeler heran değişebilir unutma
haklısınız biz de yavaş yavaş tecrübe ediyoruz bu dediklerinizi. teşekkürler mesaj için.:)..

Tepki Skoru
0
günümüzde sevgiye ve dostluğa aç bir sürü insan varken gerçek dostluğu bulan arkadaşlar lütfen dostluğun kıymetini bilin

Tepki Skoru
0
günümüzde sevgiye ve dostluğa aç bir sürü insan varken gerçek dostluğu bulan arkadaşlar lütfen dostluğun kıymetini bilin

bengül merak etme seni bulduğuma göre kıymetini de çok iyi bilirim.. canım arkadaşım.:474cu::36_3_12:

Tepki Skoru
0
bengülcüğüm ne demek istediğini anlayamadım ama yinede önerim için sağol

Tepki Skoru
0
eveeeeeeeeeet. böylece birinci yılı arkada bıraktım:36_7_8:.

buraya yazılanları baştan sona kadar tekrar tekrar okudum..

okula başladığım ilk günlerde o kadar kötüydüm ki buraya yazdıklarınız benim için bir teselli kaynağı oluyordu..

:36_7_8:büyük bunalımlar içinde açtığım bu konuya cevap yazan herkese tek tek teşekkür ediyorum. yorumlarınız beni çok rahatlattı. adeta içime su serpti..çoooook teşekkürler.:474cu::36_7_8:.

:36_13_3:koca bir yılı geride bıraktım. nasıl geçti bilmiyorum. zaman su misali..bahar dönemi daha çabuk bitti.

açıkçası bu yıl doğru düzgün derslerime çalışmadım. bayram hocadan alttan dersim kaldı. çok tembellik yaptım çoook:36_11_13:..

:36_3_12:herşeye rağmen hayat güzel. okumak güzel. okul öncesi eğitim daha güzeeel:36_3_12:..

ikinci senem kimbilir nasıl olacak? ikinci sınıfların halini gördükçe korkularım arttı. gerçi bayram hoca olmazsa rahat olacağını düşünüyorum ama bakalım. hayırlısı olsun inş. bu sene çalışmaya karar verdim:eek:llk::)))).

beni yalnız bırakmayan herkese hayatınızda başarılar diliyorum..

Allah hepimize sağlık,derslerimizde başarı, zeka açıklığı, çalışma azmi ve herşeyin de hayırlısını versin inş. amiiinnn:36_7_8:

Tepki Skoru
0
1. sınıfı atlattıktan sonra gerisi gelir merak etme, herşey daha güzel olucak.kendimi hatırlıyorum da daha dün gibi...bu sene mezun oldum ve nasıl geçtiğini hala anlamıyorumm..:) çok güzel bi bölümde okuyorsun zaten,gerisi hayırlı olur inş senin içinn..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle