Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İlginç

Tepki Skoru
0
tekrar merhabalar arkadaşlar.yazıları okuyunca bende birkaç ay önce yaşadığım bir olayı anlatmak istedim
aralık ayı rehberliğe gelen müfettişler okul bilgisayarına anasınıfı için gerekli ve faydalı bilgiler yüklediğini ve bana bunları kendi bilgisayarıma atıp çocuklara izletmemi önerdi.bende fırsatı kaza etmek istemedim.hemen bilgileri yükleyip çocuklarla birlikte izlemeye başladık.izlediklerimiz hakkında çocuklara bilgi veriyor,karşılıklı sohbet ediyoruz.bir konu başlığı:
makyaj ve sonrası;insanların makyaj yapmadan önceki halleri ve hemen yanındaki resimde sonraki halleri.
çocuklar şaşkınlıkla seyrederken,öğretmenim bu, o kişimi diye sorular sormaya başladılar.bende şaşırıyordum.makyaj bu kadar mı değiştirir insanı.son resime gelmiştik ki karşıma bir maymun çıktı,çocuklar gülmeye başladı.öğretmenim maymunda mı makyaj yaptı,acaba nasıl olmuş diye merak etmeye başladılar.doğrusu bende aynı merakla mausu tıkladım ve makyaj sonrası resime A.B.D.başkanı Bush çıktı.çocuklar daha çok gülmeye başladı.bense hem şaşkın hemde gülüyodum.çocuklar ,öğretmenim bu kim diye sordular bende A.B.D.başkanı dedim.onlarda;öğretmenim A.B.D. başkanı makyaj yapmadan önce maymunduydu diye sordular.makyaj yaparak mı insan oldu.verecek bir cevabım yoktu.gülmekten zaten konuşamıyordum.
bu durumda müfettişin bilgisayara yüklediği bu çok faydalı bilgilere üzülürmüsünüz bilmem ben sadece gülebildim ve bu kadar olur diyebildim.

Tepki Skoru
1
Gerçektende çok ilginç ya:)
Paylaştığın için çok teşekkürler...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika