Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ikinci Lise

Tepki Skoru
0
metge sanırım 2 yıldır kaldırıldı.
meslek liselerini gidip metge bölümü açılırsa
kaydını yaptırıyorsun.2 sene boyunca ders alıp
(tarih,coğrafya,mat.. hariç)
staja gidiyorsun ve sana meslek lisesi diploması
veriliyor.kurs açılacak okullarda genellikle kayıtlar
temmuz,ağustos aylarında yapılıyor. en güzeli arkadaşın
ankaradaki meslek liselerinden bir kaçını arayarak bilgi
alsın.

Tepki Skoru
0
sanırım sizin istediğiniz bölüm açık öğretim tarafından kaldırıldı. düz lise mezunlarını artık almıyorlar. meslek lisesini bırakmış olması gerekiyor.

Tepki Skoru
0
merhaba ben ikinci lisede okuyorum umarım geç kalmamışsındır çünkü ikinci lise kaldırıldı. bizler ordan son mezun olacak kişileriz.şuan hepimiz staj yapıyoruz eğitimimizi aldık.

Tepki Skoru
0
benim ablam okudu ankarada mamakta cebeci kız meslek liseside akşam sanat gibi saat 3 veya 5 başlıyordu sanırım kayıtlar normal okul gibi eylülde başlıyor yardımcı olduysa ne mutlu kolay gelsin

Tepki Skoru
0
kaldırıldıgından eminmisiniz?ben süper lise mezunuyum çocuk gelişimi okumak istiyorum

Tepki Skoru
0
kaldırılmadı arkadaşlar şu an metge adında deil başka bi isimle devam edio...yaşadığım yerde böyle eğitim veren bi okul var...lise mezunları gidio ve 1,5 senede bitiriolar.. artık ne kadar sağlıklıysa tabi...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kalkmadı ankara ulustaki kızmeslek lisesi alıyor tabiki kayıtlar bitmiştir okullar açıldığında kayıt yapılıyor
yenimahalleyide araştırın

Tepki Skoru
0
Mesleki Açık Öğretim Lisesi diye geçiyor. ve mezuniyeti hangi lise olursa olsun 2. lise olarak herhangi bir meslek lisesine kaydı kabul ediliyor. Lise mezunları min. 1,5 yılda tamamlayıp diploma alabiliyormuş ve ÖSS ye girip AÖF Anaokulu Öğretmenliğini de tercih edebiliyorlar. Ancak bulundukları ilde yüzyüze eğitim sınıfı açılabilmesi için bölüme en az 10-12 kişinin kayıt yaptırmış olması gerekiyor.
Internette Mesleki Açık Lise olarak aratıp, daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Tepki Skoru
0
Geçen Yil Kaldirildi Yani Uygulanmadi Ama Bu Yil Tekrardan Başlatildi Ve üç Değil Iki Yilda Bitiriliyor

Tepki Skoru
0
ya bende 2.lisede okuyorum da okul bittikten sonra yapılan usta öğreticilik seminerinden haberiniz varmıııııııııııııııııııı??????????

Tepki Skoru
0
bazı illerde kız meslek liseleri bünyesınde faaliyet gösterıyo bu ikinci lise dedıgınız okullar bazı ıllerdede olgunlasma enstıtusu adı altında egıtım verıo ...hangı lıse den mezun oldgn bı farkı yok düz yada meslek lisesi kayıt yaptırabilirsın egıtım süresi iki yıl o iki yılın sonunda senın önceden mezun oldgn lise ile bu ikincı liseden alacgn diplomanın yanı ıkısının ortalaması alınır bölelıkle senın meslekj lisesi diploman olmus olur.....

Tepki Skoru
0
yani arkadaslar suan bu okul(lar) egıtım vermekte kayserı olgunlasmada iki tane cocuk gelişimi sınıfı acılmıstı bu sene bı karar alındı ve seneye tek sınıf acılması gundemde ve okula sınavla gırılıo seneye bu okula gırmeyı dusunen arkadaslar bilginiz olsun 70 kısı yerıne en fazla 35 kısı alınacak ve tek sınıf acılacak

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle