Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İki aylık bebek ikizlerine hamile!

Tepki Skoru
0
Pakistan?da iki aylık bir bebeğin hamile olması halk arasında tedirginliğe neden oldu.

Pakistan?da iki aylık bir bebeğin hamile olması halk arasında tedirginliğe neden oldu.Nazia isimli bebek henüz anne karnındayken ultrasonda üçüz olarak gözüküyordu. Doktorlar hâlâ nedenini açıklayamasa da, anne rahminden ayrılan diğer iki bebek Nazia?nın içinde büyümeye başladı. Annenin doğum yapmasının ardından Nazia bebeğin içinde ikizlerin yaşadığı belirlendi. İslamabad?da ameliyata alınan Nazia?nın karnından bebekler operasyonla alındı.

Tepki Skoru
0
anne karnında çok acıkıp kardeşlerini yemiş heralde...şaka maka gerçekten çok ilginç ya...YARABBİ daha neler duyacağız...

Tepki Skoru
0
Çok İlgİnÇ Nasil Olabİlİrkİ BÖle BİŞey...

Tepki Skoru
0
çok ilginç detayları merak ettim şimdi nasıl yerleşmiş nereye yerleşmişler yaşıyorlarmıydı diğer bebek yaşadımı vs vs allahım daha neler duyacağız

Tepki Skoru
0
çok ilginç detayları merak ettim şimdi nasıl yerleşmiş nereye yerleşmişler yaşıyorlarmıydı diğer bebek yaşadımı vs vs allahım daha neler duyacağız
asıl bebeğin rahminde oluşuyo ve canlı fakat ikizleri almak zorunda kalıyorlar.çünkü aslında onların yaşaması zor ve diğer bebeğin varlığı tehdit altına giriyor...bildiklerim bunlar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle