Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Iğdır-Tuzluca Namık Kemal İ.Ö.O atanan arkadaş buralarda mı?

Tepki Skoru
0
Ee neler düşünüyosunuz okul hakkında hocam bugün gördünüz sanırım beğenmişsinizdir inşallah da ilk tercihiniz olur :) bu arada öğretim nasılmış tam gün mü, çift öğretim mi ?
hocam ben cuma günü mimar sinanı aradım okulun tam olarak yerini öğrenebilmek için, leyleklerden yürüsem olur mu dedim..uzak olur sizi alayım isterseniz dedi tel.de bi bey..ben de önce eve gideyim eşimle gelirim öyleyse dedim ama o gün işimiz çıktı gidemedik..bugün yani c.tesi gittik ve uzaktan görebildim arabayla pek yaklaşamadık açıkçası etrafı biraz köyü andırıo..servisi falan var mıdır acaba yürümek için pek müsait yolu yok, telefonu olsa çok rahat bilgi alırdık..benim hala soru işaretlerim var..artık hersey haftaiçine kaldı, fazla da zamanım kalmadı aslında bilemiyorum.

Tepki Skoru
0
servisi varmış hocam ordaki bayan öğretmen babama öyle demiş. Bu arada orada bitane öğretmen olabilir ben konuştum bi bayanla o kesin öğretmen :) yanında olan bayan bişey dememiş o öğretmen olmayabilir dedi babam :)

Tepki Skoru
0
biraz önce yine gittim okula ama pazar olduğu için kapalı :)) okulun 200 m yakınına kadar anayol var sonrası biraz karışık ama herşeyi yeni görünüo perdelerden içini göremedim yine de ilk tercihime alacam gibi..ben özellikle temizlik konusunda çok sıkıntılıyım 1 yıldır sınıfımın temizliğini cam silmesinden halı yıkamasına kadar kendim yaptım ve artık bi görevlinin olmadığı yerlerde çalışmak istemiyorum..öğretmen olduğumu hissedemiyorum ya temizlik yapmaktan o yüzden beklentilerim biraz fazla olabilir..ilk atama için çok ii bi okul hem de merkezde olacaksın meraklı ve heyecanlısındır şimdi lüleburgazın dere mah. gibi düşün..kısmet artık

Tepki Skoru
0
aynen öyle heyecanlıyım şubatın biran önce gelmesini istiyorum :) zor olmuştur tabi hocam Allah gönlünüze göre versin istediğiniz gibi bi yer gelir inşallah

Tepki Skoru
0
Atandığınız Kurum : 1. Tercihiniz Olan IĞDIR/MERKEZ/Şehit Cihat SAYIM Anaokulu

hemşehrimle aynı okuldayız artık :)

Tepki Skoru
0
İnşallah :) Bende de merak artıyo git gide bir haftam kaldı çok şükür :)
ben de bu cuma kendi okulumla ilişik kesip anaokulunda görev başlangıcı yapıcam artık cuma içini de görebilcem sanırım okulun :) ve yetişirsem cuma yola çıkıp l.burgaza gideceğim..sanırım 2.dönem başında tanışma fırsatımız olcak..yalnız mı geleceksin, kalacak yer ayarladınız değil mi?

Tepki Skoru
0
yalnız gelicem babam bekliyo orda zaten ev tuttu geçen gün ben gelene kadar eve geçmiş olucak hazıra konucam rahatım o açıdan :)

Tepki Skoru
0
hee, tmm o zaman sıkıntı yok 4 ayak üstüne düşeceksin ;)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle