Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Herkese Merhabalar..Bal kızımla Birlikte geldik...

Tepki Skoru
0
Herkese merhabalar..Sitenizi Tamamen tesadüf olarak arama motorundan buldum..11 Aylık bir kızım var ona ne gibi etkinliklerle gelişimine, zekasına, okul öncesi eğitimine katkıda bulunabilirim diyerekten ararken buldum..İyi ki de bulmuşum site içeriğine biraz göz gezdirdim harika:congratulationscut4 Emeği geçen herkese teşekkür ederim..
Ben bir eğitimci, öğretmen değilim..Raklamcıyım..Umarım bu sorun değildir üye olmama..
Küçük kızıma faydalı bilgiler edineceğim bir site bulduğum için inanılmaz derecede mutluyum..:36_7_8:
Elimde boş gelmedim Hayatın bana sunduğu en mükemmel hediyemi bal kızımı da getirdim..

ODİL SEZEN

Tepki Skoru
0
ilköncelikle takdir eder saygılarımı sunarım ne güzel okulöncesi eğitim bilinci ile çocuğunuza yetiştirmek istemeniz gerçekten tebrikler. sitemiz sadece öğretmen ve eğitimcilere hitap etmiyor herkes için faydalı olabilecek paylaşımlar mevcut aslında eğitimcisiniz:) bir annesiniz sizden iyi eğitimci olabilir mi:)bizleri mutlu ettiniz odil ve siz tekrar hoşgeldiniz:congratulationscut4buda Odil için olsun :474cu:

Tepki Skoru
0
Hoş Bulduk..Çok teşekkür ederim övgü dolu sözleriniz ve küçük kızım adına yazınıza eklediğiniz sevgi dolu smileyiniz için..Keşke siz eğitimcilerimize yakın olabilsem bilgi seviyesinde..Kendimi bu konularda geliştirebilmek ve kızıma daha iyi bilgiler verebilmek ve de onu iyi bir şekilde eğitebilmek artık hayattaki tek emelim..Siteniz çok yararlı bilgilerle dolu..Tekrar teşekkür ederim aranıza katılabildiğim için..:474cu:

Tepki Skoru
0
uy annesi bu ne kadar şeker ya insan bakmaya kıyamıyor Allah anneli babalı saglıklı uzun ve mutlu bir hayat nasip eder inşallah.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle