aaaahhhhhhh ahhhhhhhh ne siz sorun ne ben söleyim hocam...buğün 5 saat uykuylayım..hep forumdayım zatencanım emeklerine sağlık çok teşekkürler.kaç saat pc başında kalıyorsun bunları bulmak için )))
aaaahhhhhhh ahhhhhhhh ne siz sorun ne ben söleyim hocam...buğün 5 saat uykuylayım..hep forumdayım zatencanım emeklerine sağlık çok teşekkürler.kaç saat pc başında kalıyorsun bunları bulmak için )))
rica ederimÇok teşekkürler paylaşım için hocamm.
ellerinize kollarınıza sağlık sağolun..paylasım ıcın tesekkurler
rica ederim..sizlerin işine yaraması beni çok mutlu ediyo iyi günlerde kullanınçok güzel çok emek harcamışsın yüklerken teşekkür ederiz
evet hocam benim gibi ingilizce cilmiyosanız yandınız arkadaşlargayet güzeller. tek zorluk ingilizce bilmeyi gerektiriyor. bilmeyenlerde artık sözlüğe bakarak halleder zaten
haklısınız hocam saat sabahın 05:00 ben şuanda sizin msjınıza cvb yazyıyomemeğine ve ellerine sağlık...keşke bizlerde senin gibi bekar olsakta pc nin başında saatlerce oturabilsek....çok teşekkürler...
:) siz daha süpersiniz sayın hocam :D:Nevriye öğretmenim çooooooookk Teşekkür Ederim. ..süpersinnnnnnn!