Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hendek'ten Bir Kaç Resim

Tepki Skoru
0
mehaba arkadaşlar hendeğimiz fena değil bencede
ama insanları biraz kapalılar, gerçi insanları derken genel konuşmak ta istemiyorum genelde gençleri bizlere karşı biraz sert yada ne denirse işte ama insan oğlu beş parmağın beşide bir olmuyor öyle değilmi.

Tepki Skoru
0

çok özlemişim yaaa hendek'i  görmek iyi geldi..

Tepki Skoru
0
BEN ADAPAZARLIYIM AMA OKULU KAZANANA DEK GİTMEMİŞTİM SAKARYA'NIN BÜTÜN İLÇELERİ ÇOK YEŞİL VE ÇOK GÜZELDİR.HEPİZİ BEKLERİZ

Tepki Skoru
0
Bende hendekte okudum gerçekten doğası güzeldir ama erkekler daha rahat faydalanır. Turan hoca müdür olmuş, çok sevindim, kendine uygun bir iş olan idareciliği seçmesi ve müdür olması çok iyi olmuş.

Tepki Skoru
0
çok güzel yaa :) inşallah gitmek kısmet olur.... öyle doğa harikası yerlerden insan hiç sıkılırmı arkadaşlar :) keşke ben orada olsaydımmmm :D

Tepki Skoru
0
açıkçası resimler çok güzel ama her zaman böyle oluyo sanmayın ama yinede küçükk ama şirin bir yerdir bide tabiiki arkadaşlıkların apayrı bi tadı var eğer arkadaşlarımızda olmasa sanırım çokda zaman geçeceğini sanmıyorum...

Tepki Skoru
0
bende hendekte okudum. ama bu sene bitti okul. ilk geldiğimde sevmiyordum hendeği ama şimdi özlüyorum. resimlerde çok güzel bunuda belirtmeden geçmiyeyim...

Tepki Skoru
0
Resimler için teşekkürler.Gerçekten güzel bir yer burası herkesi beklerim.

Tepki Skoru
0
merhaba bende hendekte okudum
ama o zamandan bu zamana nerdeeeeeeee
hendek plaza felan, akşamları ekmek bile bulamıyorduk erkenden kapanırdı bakkallar marketler
bizden sora öğrenci kıymeti bildiler biz çok çektik çok
ama hendekli arkadaşlarım var ve çok sevdim orayı
tabii her yerde olduğu gibi iyisi ve kötüsü
hala görüştüğüm insanlar var orda hendek çok güzel hele resimlerde gördüm meydan,ve üniversite yolu ahhhhh ahhhhhhh çok güzeldi çok
ömrümün en güzel yıllarıydı diyebilirim
zor şartlarda yaşadık ama olsun değer
1996-1999 tarihlerinde ordaydım

Tepki Skoru
0
her şey olduğu gibi kalmıyor tabi gündn güne yenilenme o ağaçlı yol çok güzel bence daha da gelişecek

Tepki Skoru
0
hendek güzel yer.uzun zaman oldu özlemişim resimleri görünce derin bir iç çektim.hele yeşillikler arasında şırıl şırıl akan derelerin üzerindeki balık tesisleri...ordakiler kıymetini bilin sonra gerçekten aranıyor.birkaç arkadaşım var orda onlarla da eskisi kadar sık görüşemiyoruz.hayat telaşesi işte

Tepki Skoru
0
bende hendek'te okuyorum ilk geldiğimde şirindi ama bu kadar gelişmemişti şimdi daha iyi durumda hiç değilse okulumuz

Tepki Skoru
0
MERHABA ADAPAZARINDA GÖREVLİYİM HENDEKTEN STAJERLERİM VAR AMA HİÇ BU KADAR GÜZEL ANLATMADILAR RESİMLERDEN SONRA MERAK UYANDIRDI GİDİP GÖRMELİYİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Tepki Skoru
0
çok güzel bir yermiş. kıymetini bilin..

Tepki Skoru
0
elimde fırsat olsa hemen oraya tayinimi istemek istiyorum. orada çok güzel dört yılım geçti. hele oradaki arkadaşlıklarımı asla unutamam. HERKESE ARDAHAN POSOFTAN SELAMLAR.

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar,bende sakarya üniversitesi hendek eğitim fakültesi okul öncesi öğrt. 2004 mezunuyum.Hendeği çok özledim yaa,resimlerde çok güzel çok değişmiş hendek.

Tepki Skoru
0
aaa resimleri yeni gördüm ben gözümden kaçmış çççook güzel görünüyooo...teşekkürler Selçuk Bey...

Tepki Skoru
0
arkadaslar walla sırf yesil diosunus efet öyle...
ben kocaeli üniversitesinde okuyorum
hendeği bilirim düzceliyim cünkü:)
yalniz AHSAP CAFE den baska cafe bilmiyorum yani orda:)
keske oranın da bir fotografını koysaydınız:))
hendegin tek sorunu belediyenin bir cok seyi kısıtlamasından kaynaklaniyo arkadaslar
orda bi cok konser düzenlemek istedik fakat; engel oluyorlardı..
eger destek werirseniz eglenmeniz için de birseyler ayarlayabiliriz.
bu konu hakkında yorumlarınızı yazarsanız.. konusabiliriz...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle