Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hendek'ten Bir Kaç Resim

Tepki Skoru
0
yaw selçuk kardesim her sayfada yazın war yaw allak allak:))))) bole bole hendek resımlerını koyuyosun walla cok ozluyorum osokaklarda az cılgınlıklar yapmadık degılmı????????? arkadasım bıraz da bızım resımlerımızı koysan olmaz mı?????????????? luttfeeeeennnnnnnnn mezun olmaddan oncekı resımlerımız hanı 2. sınıfta cekılmıstık ya korıdorda okulun bahcesınde falan sende o resımler yok mu...arkadasım koy da buraya gelen gecen gorsun yaw:))))))))))))))

Tepki Skoru
0
bende bır hendeklı olarak soyleyebılırımkıı gusel bır yer daha farklı ortamlarda yetısmıs olanlar ıcın bıraz sıkıcı gelebılır ama bızım vazgecemıycegımız bır yerr

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar inanın hendek i çok özlemişim..Özellikle selçuk arkadaşımıza teşekkür ederim..Böyle güzel resimleri göstermesi beni o günlere götürdü.inşallah gezmeye nasip olur da geliriz....sağol..

Tepki Skoru
0
ne kadar güzel bir yerde okuyorsunuz yeşilliklere byldı cennet gibi

Tepki Skoru
0
ben de hendek ten mezun biri olarak bu resimlere şaşırdım çok güzelleştirilmiş.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar, ben Hendek'ten mezun olalı uzun zaman oldu.Sonrasında da gitmek nasip olmadı.Resimleri görünce çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim.Gerçekten de çok değişmiş Hendek...

Tepki Skoru
0
ah hendek..neydi o günler.ama 2004 ten sonra fazla değişmemiş.ya benim özlemim sadece hendeğe değil,yaşanan arkadaşlıklara,arkadaşlara ve de okula... hendeğe hendeklilere hendekteki ünv.öğrencileri ve mezunlarına selamlar

Tepki Skoru
0
hendeği ççoookkk özledim.inşallah hendeğe atanırım da oraya yerleşirim

Tepki Skoru
0
kıymetini bilin arkadaşlar çok istedim ama 3 puanla kaybettim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat