- Tepki Skoru
- 47
DİKMEN KÖYÜ

Bizler Hendek'teyiz.Keşke bizle irtibata geçme durumunuz olsaydı.Neyse başka sefere inşalah.guldennn' Alıntı:resimler süper gerçekten bu arada haftasonu ordaydım hendek baya gelişmiş biz okurken böle değildi ama bomboştu ya kimse yoktu ya da artık ben kimseyi tanımıyorum orda![]()
Bir çok yerde stajerlik yaptık hangi okul ismini yazar mısınız?bebiş' Alıntı:resimler harika sizden bir ricada buluncam stajerlik yaptığınız okulun ordada harika yerler var oranın resimlerinide çekerseniz sevinirim
Okul bitti 2 gün önce çok şükür. Hocalar aynı duruyor özellikle merak ettiğiniz bir hocamız var mı ? Bu arada Suzan hocamızın babası vefat etti.Allah nur içinde yatırsın...guldennn' Alıntı:evet inşallah başka seferesiz okuyosunuz sanırım orda nasıl hocalar falan?haberleşelim burdan ii olur
Şimdi sağlık hizmetleri meslek yüksek okulu müdürü.Adapazarındaguldennn' Alıntı:okul bitti vay be hadihepinize hayırlı uğurlu olsun allah hayırlı işler nasip etsin inşallah.ben turan hocayı çok severdim gerçi bütün sınıf çok severdik napıo acaba şimdi?
selcukaydin' Alıntı:demek oraya geçti ha bravo vallla yakışır derslere girmedi o zaman gerçi sizin dersinize girdi mi bilmiyorum ama eğer girmediyse çok şey kaçırdınız arkadaşlar biz turan hocanın dersinde üniversite okuduğumuzu anlıyodukguldennn' Alıntı:Şimdi sağlık hizmetleri meslek yüksek okulu müdürü.Adapazarında