Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Haziran ataması için kadrolu bekleyenler puanlarımızı yazalım

Tepki Skoru
0
hocam bence alım yine 800-900 arası olursa 68 e falan düşer gibi(tabi puanı yüksek olup da ağustosu bekleyenlerde olur,bide batıda sözleşmeli çalışıp yerini değiştirmeyenler de olursa daha aşağılarıda görebilir)tabi bu benim tahminim ama inş. daha fazla alım olur şöyle 2000 gibi inşallahhhhh.............

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar benim puan da 75.ben bursayı istiyorum,başka bursa isteyen var mı acaba yazarsa puanıyla sevinirim.

Tepki Skoru
0
Çok büyük ihtimal 65'e kadar düşer. Ancak 67 yada 68 lerde kalabilir diye düşünüyorum. Benim puanım 61:(

Tepki Skoru
0
benim panım 66,150....inş. düşer ...ama bana 65 üstü tercih yapabilecekmiş gibi geliyo...fakat 68 lerde kalır diye düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim daha da bekliyorum...Bende 14 eylül mağduruyum, Yozgattayım.Benim puanım çok yüksek bir puan değil 69.862. benim derdim illaki kadroya geçmek de değil fakat kadrolu olunca memleketine tayinin daha çabuk çıkıyor. Memleketimde olasydım sözleşmeli kalırdım. Madem gurbeti çekiyoruz o zaman kadroya geçelim ki daha anlamlı olsun çektiğimiz sıkıntı..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bi de haziranda puanı yetenin okulu kendine görünecek mi? Bilgisi olan var mı?

Tepki Skoru
0
zeynep70 arkadaşım ben de yozgattayım siz hangi ilçedesiniz merak attim bide nereyi istiyonuz aynı fikirdeyim sizinle

Tepki Skoru
0
Ben Sorgun ilçesindeyim siz Yozgat merkezde misiniz? Ben Karamanlıyım. Öncelikle Karaman kötü ihtimal olarak da memlekete yakın yerler......

Tepki Skoru
0
bende boğazlıyandayım siz ilçe merkezdemi çalışıyonuz yoksa köymü benim puanım da 71 ben de konya ve civarı istiyorum bende 14 mağduruyum inş.gönlümüze göre olur bu arada sorgun baya gelişmiş bi yer toplantıya giderken görmüştüm.

Tepki Skoru
0
ben sorgunun bir kasabasına gidiş-gelş yapıyorum sorgunda kalıyorum.Evet sorgun Yozgatla aynı gibi fakat tabiki yozgat il olunca daha gelişmiş sorgun tam yaşanacak bir yer sakin olay yok ama kendi memleketin bambaşka bu arada siz nerelisiniz

Tepki Skoru
0
ben de konyalıyım onun için haziran atamasın da konya ve civarı istiyorum ama çıkarmı diye de düşünmeden kendimi alamıyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 65 lere düşer gibi yazılar görüyorum ama puanlar arasında çok fazla kişi var tahminlerimizden daha fazla kişi 72puan üstündeler ve beklemedeler.bu kadar yüksek puanlı kişi kalmadı sanmıştım ben.yine kadro hayal gibi görünüyor benim puanım 72.

Tepki Skoru
0
71 üzeri kaç kişi vardır acaba? aslında çoğumuz kendi memleketimizi tercih edeceğimizden ,önemli olan illere verilen kadro sayısı.Sanki haziranda pek fazla kadro gelmeyecek gibi geliyor bana..aralıktaki gibi olsa yeterdi...aralıkta sakaryaya hiç kadro verilmediğinden tercih yapmamıştım.Yüksek puanlı sözleşmeli arkadaşları düşündükçe günden güne ümidim kırılıyor.

Tepki Skoru
0
konyanın neresinde çalışıyonuz hacam bende 71 puanla konya istiyorum olurmu acepppp

hadım ılcesınde calısıyorum hocam, siz neresını ıstıyorsunuz bılmıyorum ama burda bı kac köydekı calısan ogretmenler de hadım dısı tercıh edecekler haberınız olsn

Tepki Skoru
0
aaaaaaaaaaaaaa gerçektenmi valla konya olsunda heryerine razıyım ama hangi köyler söylerseniz sevinirim inş. konya olur

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar puanı 68-70 arası olupta tekrar KPSS ye başvuru yapacak olanınız var mı? Ben de karar veremedim. 69.862 Acaba başvursam mı? Şu kontejanlar bari belli olsada ona göre önümüzü görsek. Ama meb işini bilir. Başvurular biter kontejanlar öyle belli olur. Bir kişiden bile 50tl yi riske atmaz.Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
puanım 70 inşallah bana da sıra gelir açıklasalar artık şu kontenjanları da ona göre yorum yapsak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu yıl da çok alıcaklar ama haziran atamasında kontejanı az tutabilirler. Ağırlık ağustos atamasına verilecektir. Çünkü yer değiştirmeler sonrasında açık yerler belirlenecektir. Yinede haziran da 69 a kadar düşeceğini bekliyoruz.

bende doğuda 3. yılımı çalışıyorum kademeli geçişi bekliyorum benim gibi olanlar görüşlerinizi bekliyorum sınava girecekmisiniz?

Tepki Skoru
0
benim puanım 72.900 21.yi işaretlemiyeceğim için olmayabilirrr

Tepki Skoru
0
benim eşimin puanı 76,173 ama hala sözleşmeli çünkü ben karamanda görev yapıyorum ama karamana hiç kadro açılmamış ayrıca yeni doğum yapacağından dolayı tercih yapmayacaz sözleşmeliye devam

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle