Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Haziran ataması için kadrolu bekleyenler puanlarımızı yazalım

Tepki Skoru
0
Bazı insanları anlamakta güçlük çekiyorum.Kadro puanı 70de kalmış , puanım 76 acaba kadro gelirmi diye soranlar çok komikler. Bence onlar doğru söylemiyo sadece insanlarla dalga geçip, puanımız yüksek diye moral bozuyolar...

Tepki Skoru
0
Bazı insanları anlamakta güçlük çekiyorum.Kadro puanı 70de kalmış , puanım 76 acaba kadro gelirmi diye soranlar çok komikler. Bence onlar doğru söylemiyo sadece insanlarla dalga geçip, puanımız yüksek diye moral bozuyolar...
ewt bencede aynen öyle arkadaşım,baraj belli senin puanın belli bide kalkıp bana sıra gelirmi diyolar

Tepki Skoru
0
benim puanımda 73.336 hala sözleşmeliyim ve bu puanlarda arkadaşlarımda sözleşmeli bence kalan sözleşmelide 500 den fazladır

Tepki Skoru
0
puanım 74,267.haziranı bekleyenlerdenim. peki tam tarihi belli değil demi?benim için tarihi tercih açısından çoooook önemli de.

Tepki Skoru
0
benim puanım 68.986 ist.da sözleşmeliyim
yine istanbul istiyorum olursa
tam olarak kaç puanla kapatmıştı kadrolu bilen varsa yazabilir mi

Tepki Skoru
0
benim puanım 68.986 ist.da sözleşmeliyim
yine istanbul istiyorum olursa
tam olarak kaç puanla kapatmıştı kadrolu bilen varsa yazabilir mi
73.500 le kapattı arkadaşım.bence baya düşer çünkü ağustos alımında çok daha fazla kadro verecekler bize 2009 puanlılar büyük ölçüde onu bekler.bence haziranda da çok fazla kişi yerini değiştirmek istemeyecektir.

Tepki Skoru
0
benim puanım da 78.298 haziran atamasını bekliyorum herkes için hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benimde puanım 70.733 ama çok da ümitli değilimm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben sözleşmeli çalışıyorum benim puanım 67.044 arkadaşımın puanıda 69.854

Tepki Skoru
0
70 puanlıların ümidi yok nasıl iş bu ya anlamdım.Bu alımlar zaten 70 kadar düşmedimi millet atanırmıyım gibi abuksubuk şeyler yazmiş dalgamı geciyolar bizle valla anlamdım.daha atanırmıyımımı kalmış ya bukadar alım olduktan sona valla anlam veremiyorum

Tepki Skoru
0
70 puanlıların ümidi yok nasıl iş bu ya anlamdım.Bu alımlar zaten 70 kadar düşmedimi millet atanırmıyım gibi abuksubuk şeyler yazmiş dalgamı geciyolar bizle valla anlamdım.daha atanırmıyımımı kalmış ya bukadar alım olduktan sona valla anlam veremiyorum
ya benim merak ettiğim acaba yeni sözleşmeli alım yapıp yapmayacakları bakıyorum herkes kadroya geçebilmeken bahsediyor ama çok açık var bzizm bölümde hala geçen atamada da aynısını yaptılar önce sözleşmelilerdeen kadroya aldılar sona sözleşmeli alım yaptılar şimdi de öle olmaz mı acaba ne dersiniz

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben yeni üyelerdenim:)
benim puanım 58...tabi bu puanla kadro bekleyemiyorum.geçen yıllarda 72 ile atanamadım.şuan 58 ile sözleşmeliyim.büyk şans tabi.ama kadroya geçecek kadar şaslı olacağımı sanmıyorum:)60-63-65-69 ve 83 puanlarla sözleşmeli çalışan arkadaşlarım var.bilginize....

Tepki Skoru
0
Mrb arkadaşlar benim puanımda 75 küsür,sözleşmeliyim gölcükte.Ama ben Bursa nın haziranda kadro açmasını bekliyorum,evliyim,eşim orda,bursa kadro açmazsa tercih yapamıycam yine ve maalesef bu puanla sözleşmeli kalıcam.70 üstü arkadaşlar nereleri tercih etmek istiyor yazarlarsa sevinirim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle