- Tepki Skoru
- 0
şimdi hocam kadro 70 te kaldığına göre yoruma gerek yok gibi gözüküyor,sizcebenim puanım 74.654 sözleşmeliyim şu ana kadro alır mıyım sizce yorumlarınızı bekliyorum
şimdi hocam kadro 70 te kaldığına göre yoruma gerek yok gibi gözüküyor,sizcebenim puanım 74.654 sözleşmeliyim şu ana kadro alır mıyım sizce yorumlarınızı bekliyorum
ewt bencede aynen öyle arkadaşım,baraj belli senin puanın belli bide kalkıp bana sıra gelirmi diyolarBazı insanları anlamakta güçlük çekiyorum.Kadro puanı 70de kalmış , puanım 76 acaba kadro gelirmi diye soranlar çok komikler. Bence onlar doğru söylemiyo sadece insanlarla dalga geçip, puanımız yüksek diye moral bozuyolar...
73.500 le kapattı arkadaşım.bence baya düşer çünkü ağustos alımında çok daha fazla kadro verecekler bize 2009 puanlılar büyük ölçüde onu bekler.bence haziranda da çok fazla kişi yerini değiştirmek istemeyecektir.benim puanım 68.986 ist.da sözleşmeliyim
yine istanbul istiyorum olursa
tam olarak kaç puanla kapatmıştı kadrolu bilen varsa yazabilir mi
amin arkadaşım aminbenim puanım da 78.298 haziran atamasını bekliyorum herkes için hayırlısı olsun
ya benim merak ettiğim acaba yeni sözleşmeli alım yapıp yapmayacakları bakıyorum herkes kadroya geçebilmeken bahsediyor ama çok açık var bzizm bölümde hala geçen atamada da aynısını yaptılar önce sözleşmelilerdeen kadroya aldılar sona sözleşmeli alım yaptılar şimdi de öle olmaz mı acaba ne dersiniz70 puanlıların ümidi yok nasıl iş bu ya anlamdım.Bu alımlar zaten 70 kadar düşmedimi millet atanırmıyım gibi abuksubuk şeyler yazmiş dalgamı geciyolar bizle valla anlamdım.daha atanırmıyımımı kalmış ya bukadar alım olduktan sona valla anlam veremiyorum