Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Haziran ataması için kadrolu bekleyenler puanlarımızı yazalım

Tepki Skoru
0
70 üzeri 500 kişi varsa haziranda 1000 veya üzeri alım olur mu? Olmazsa taban puan 70 altına düşmez heralde..
70 in altına düşse bile çok bir oynama olmaz gibi geliyor bana.Forumdaki arkadaşlardan biri 70 ve üzeri 500 kişi demiş ama forumdaki arkadaşların yazdığı puanlara bakınca,kendi arkadaşlarımı düşününce ve benim gibi sözleşmede bekleyen birçok kişinin olduğunu düşününce 500 ü geçer diye düşünüyorum.Hazirandaki alımda da belki 1000 olur kadrolu ama geçeceğini zannetmiyorum.Gerçekten yüksek puanlarla bekleyenler varmış görünce şaşırdım yazmışlar arkadaşlar puanlarını.Bir de arkadaşlar 74-76 falan almışlar hala soruyorlar atanır mıyız diye.Bu insanlar ya egolarını tatmin ediyor ya da yalan konuşuyor.Soru mu yani bu?Taban düştü zaten 70 e

Tepki Skoru
0
.....................65,756..........................

Tepki Skoru
0
Haziran ataması için kadrolu bekleyenler puanlarımızı yazalım
Serpil hanım benim puan 63,580
aman hocam 79 küsürle bile kadro bekleyen varken,70 puan altı ümitlenmeyelim.bunu söyleme sebebim kadroyu OÖÖ çok vermezler .Ama eylüldeki gibi bi sürprizde olabilir. hayırlısı ya.acaba 65-70 puan arası kaç kişi var.ağustos ataması na saklanabilir asıl kontenjan ;çünkü malum 6000 kişi daha katılacak.onlarında hakkı gözetilebilir.

Tepki Skoru
0
lütfen eylemlere mitinglere destek....şubata alınırsa ancak ek alım olur....tabiki dersimizi çalışacagız fakat bir günümüzü ayırıp eyleme destek olalım....hakkımızı aramasını bilelim arkadaşlar...insanlarla resmen dalga geçiyor bu ıktidar ...atanmış atanamamış bütün hocalarım destek...korkmayalım....​

Tepki Skoru
0
bn 71,378 puanlıyım sözleşmeliyim şubat ataması bekliyodum olmadı umudumuz haziran birde sözleşmeli öğretmenlere kadrolu atama için kendi okullarının açılması yonünde MEB e ve memur sitelerine mail atalım

Tepki Skoru
0
benim puanım 68 bu puana kadro geleceği konusunda tereddütlüyüm 70 puan altına düşmez

Tepki Skoru
0
lütfen eylemlere mitinglere destek....şubata alınırsa ancak ek alım olur....tabiki dersimizi çalışacagız fakat bir günümüzü ayırıp eyleme destek olalım....hakkımızı aramasını bilelim arkadaşlar...insanlarla resmen dalga geçiyor bu ıktidar ...atanmış atanamamış bütün hocalarım destek...korkmayalım....
hcm bakınsanıza şubata destek dedik kimse yoktu haziran ataması denilince millet puan hesaplamasına düştü birden biz daha kendi iimizde birlik olamadık ki:((

Tepki Skoru
0
72.176,ist düşünüyorum.
merhaba arkadaşım ben buyıl sınava giricem almak istediğim puan sizin puan olacak inş.rica etsem bana eğitim g.kültür g.yetenek kaç doğru kaç yanlış var öğrenebilirmiyim...ayrıca matematik nasıl sizin yaptınızmı hiç....

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşım ben buyıl sınava giricem almak istediğim puan sizin puan olacak inş.rica etsem bana eğitim g.kültür g.yetenek kaç doğru kaç yanlış var öğrenebilirmiyim...ayrıca matematik nasıl sizin yaptınızmı hiç....
bu soruma başka arkadaşlarda cvp yazabilirler 70 ve üstü olan bi ricada bulundum arkadaşlar...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle