Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hayal kırıklığı ve hissis bir şekilde tercih yapacak olanlar...

Tepki Skoru
0
kesinlikle %200 bir atama daha olacaktır 2010 puanı olanlar çok şanslı seçime rastladınız;) ve bende bir sözleşmeliyim en azından bir işim var diye kendimi asla teselli edemiyorum,bugün okula giderken araba çarpmayacağı,31 gün sonrada işsiz kalmayacağım ne malum ..offf offffff zaten bu dalgınlıkla bu streslerle çokta zor değil.

Tepki Skoru
0
Sizler kadar umutlu konuşmak isterdim..Önceki yıllarda atananlara ne mutlu..Siz en azından sözleşmelide olsa atandınız, ya biz...Bu yıl kopya çekenler yüzünden 60 bir türlü göremedik.Bence halinize şükredin.Geçen yıl arkadaş e.b 70 net yaptı ben bu yıl 86 yaptım yinede aynı puanı bırak yanından bile geçemedim...Bence siz yinede nasiplisiniz.Artık sözleşmeli yada kadrolu kadrodasınız...Sözleşmeliler eninde sonunda kadroya alınacak ha bir yıl ha iki yıl sonra...Ayrıca nette videosunu izlediğim bilgiyi de sizlerle paylaşmak isterim.Arkadaşlar kadroludan sonra sadece boşalan yerlere sözleşmeli alımı olacak onun dışında atama olmayacak,ümitlerinizi kırmak istemem ama gerçek bu.Nimet Çubukçu temmuz sınavından sonra Ağustosta 55 atamasını tek seferde yapacaklarını artık aralarda kesinlikle atama olmayacağını söyledi.Haberiniz olsun...

Tepki Skoru
0
Sizler kadar umutlu konuşmak isterdim..Önceki yıllarda atananlara ne mutlu..Siz en azından sözleşmelide olsa atandınız, ya biz...Bu yıl kopya çekenler yüzünden 60 bir türlü göremedik.Bence halinize şükredin.Geçen yıl arkadaş e.b 70 net yaptı ben bu yıl 86 yaptım yinede aynı puanı bırak yanından bile geçemedim...Bence siz yinede nasiplisiniz.Artık sözleşmeli yada kadrolu kadrodasınız...Sözleşmeliler eninde sonunda kadroya alınacak ha bir yıl ha iki yıl sonra...Ayrıca nette videosunu izlediğim bilgiyi de sizlerle paylaşmak isterim.Arkadaşlar kadroludan sonra sadece boşalan yerlere sözleşmeli alımı olacak onun dışında atama olmayacak,ümitlerinizi kırmak istemem ama gerçek bu.Nimet Çubukçu temmuz sınavından sonra Ağustosta 55 atamasını tek seferde yapacaklarını artık aralarda kesinlikle atama olmayacağını söyledi.Haberiniz olsun...
Düşüncelerine aynen katılıyorum arkadaşım.Sözleşmeli atanan arkadaşlar, haklısınız zor ama en azından atandınız.Puanı düşük olan bizler ne yapalım.Netlerimi yükseltmeme rağmen kopyacılar yüzünden puanım 46'ya düştü.Şok oldum,şimdi iş arayışlarına giriştim.Moral sıfır.
O yüzden birazda şükretmesini bilmek lazım.Umarım herkesin gönlüne göre olur.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben tercihlerimi yaptım inş. şans oyununun sonu güzel biter ama eş özrü atamalarını duyunca heyecanlandım. RABBİM herkesin gönlüne göre versin eş özründen manisa isteyeceğim puanım 32

Tepki Skoru
0
sizde haklısınız arkadaşlar herkezin hakkında hayırlısı olsun ,herkezin gönlüne göre olsun inşallah.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle