Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

HANGİ ÜNİVERSİTELER HANGİ TARİHTE AÇILACAK

Tepki Skoru
0
AÇILIŞ TARİHLERİ
Bazı üniversitelerin yeni akademik yıla başlama tarihleri şöyle:
" Dicle (13 Eylül); Balıkesir, Celal Bayar, Cumhuriyet, Çanakkale Onsekiz Mart, Dumlupınar, Ege, Erciyes, Eskişehir Osmangazi, Fırat, Gazi, Gaziantep, Gaziosmanpaşa, İnönü, İstanbul Teknik, Kafkas, Kırıkkale, Mersin, Muğla, Mustafa Kemal, Niğde, Pamukkale, Selçuk, Süleyman Demirel, Uludağ, Van Yüzüncü Yıl, Atılım, Haliç, Koç (18 Eylül); ODTÜ (20 Eylül); Abant İzzet Baysal, Adnan Menderes, Afyon Kocatepe, Anadolu, Ankara, Atatürk, Boğaziçi, Çukurova, Dokuz Eylül, Gebze Yüksek Teknik Enstitüsü, Giresun, Kahramanmaraş Sütçü İmam, Karadeniz Teknik, Mimar Sinan Güzel Sanatlar, Sakarya, Trakya, Yıldız Teknik, Başkent, Çağ, Çankaya, Doğuş, Fatih, İstanbul Bilgi, İzmir Ekonomi, Ufuk (25 Eylül); Rize (26 Eylül); İstanbul, Ondokuz Mayıs, İstanbul Ticaret, Maltepe (2 Ekim); Marmara (3 Ekim), Işık, Okan, Yaşar (9 Ekim)." Bazı fakültelerde derslerin başlama tarihi eğitim-öğretime başlama tarihi ile farklılık gösterebileceğinden, öğrencilerin üniversitelerinden bilgi almaları gerekiyor.
Bu arada, Akdeniz, Kocaeli, Bilkent ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi 11 Eylülde öğretime başladı.
Üniversitelerde yeni akademik yılın başlaması dolayısıyla, öğretime başlanıldığı gün veya başka bir tarihte açılış töreni düzenlenecek. Afyon Kocatepe, Boğaziçi, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde açılış tören yapılmayacak.

alıntı

Tepki Skoru
0
oleyyyyyyyyyy okul açılıyor sonunda be ümidecm korkama canım bi şey olmaz ya geçeriz inş .iyi bi şekilde her sene bi üst sınıftakilerin uydurması bu :p"bu sene geçen seneden zor" boşver takma kafana ...

Tepki Skoru
0
:'( yaaa ben okulumu özledim...:( arkadaşlar öğrenciliğin kıymetini bilin noluurr...tabi ki öğretmenlik çok güzel ama insanın yaşadığı en özel en güzel günler öğrencilikte kalıyo...Yeni yılda hepinize başarılar...

Tepki Skoru
0
sanada başarılar deryacım saol...
rabia dediğin gibi hep üst sınıflar korkuturya haklısın canım....

Tepki Skoru
0
:36_1_21: ben burda şafak sayıyorum arkadaşlar şafak 12 bende açılsın artık okulumu özledim beeennn

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle