Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi Üniversite Yüksek Lisans/Doktora Yapıyorsunuz

Tepki Skoru
0
acaba üds şart mı her üniverstede

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
Her Ünİversİtede yok hocam kendİsİ sinav yapan yerler de var

Tepki Skoru
0
ben ales 79 uds 55 almıştım
hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum sizi ama üds konusunda sıkıntım var temelim pek yok ingilizceden 5 aylık kurstan sonra üds yi geçme şansım var mı? bide üds puanı kaç yıl gecerli.Bi sorum daha var yüksek lisans bittikten sonra üniversteye geçme şansımız yüksek mi değil mi sizin görüşünüz ne bu konuda ?

Tepki Skoru
0
evet çok güzel yerinizde olmak isterdim.acaba yüksek lisansda ingilizce isteniyor mu ve komisyonda kimler oluyor marmarada.

Tepki Skoru
0
bu bölümün size getirisi nedir rica edersem açıklarmısınız.

Tepki Skoru
0
Dokuz Eylül Üniversitesi Aile eğitimi ve Danışmanlığı da yapıyorum bu sene açıldı ve bende bu sene başladım:)
bende açıldığını duyduğumda bu bölümde yapmaya karar verdim. biraz bilgi verir misiniz nasıl geçiyor ve bitirdikten sonra görevlendirmeniz mesela nasıl olacak? nerelerde hangi ünvanla görev yapabileceksiniz?

Tepki Skoru
0
selçuk üniversitesi çocuk gelişiminden yüksek lisans yapmak için ales ten kaç puan almamız gerekıyor acaba vede ingilizce yoksa bu bizi ne kadar etkiler bir bilen var mı?

Tepki Skoru
0
afyon üni yüksek lisanas da dil şartı aranıyormu

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
selçuk üniversitesi çocuk gelişiminden yüksek lisans yapmak için ales ten kaç puan almamız gerekıyor acaba vede ingilizce yoksa bu bizi ne kadar etkiler bir bilen var mı?

selçuk çocuk gelişiminde son yüksek lisasn progrmını öğrencisini aldı sanırım bu seneden sonra çocuk gelişimine alım olmayacak diye biliyorum.

Tepki Skoru
0
ben de çukurova ünv yüksek lisansa başladım 2008 de ama devamsızlıktan kalmıştım...şimdi öğrenci affı çıktı yeniden yararlanacağım bakalım çok istediğimiz şeyler mutlaka karşımıza çıkıyor görmek ve faydalanmak lazım...
yüksek lisans düşünen herkes öncelikle yabancı dil sorununu çözümlemelidir ve gerçekten akademisyenlik için istemelidir.

Tepki Skoru
0
merhaba arakadaşlar;
aranızda gazi, ankara ve marmarada okulöncesi -çocuk gel,i,m, bölümünde yüksek lisans ve doktora yapan var mı? acele birşey sormam gerekiyor. :emot18:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle