- Tepki Skoru
- 0
bende selçuk pdr bölümünde yüksek lisans yapıyorumm
hangi branşta yapıyorsunuz yüksek lisansıSelçuk üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum
hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum sizi ama üds konusunda sıkıntım var temelim pek yok ingilizceden 5 aylık kurstan sonra üds yi geçme şansım var mı? bide üds puanı kaç yıl gecerli.Bi sorum daha var yüksek lisans bittikten sonra üniversteye geçme şansımız yüksek mi değil mi sizin görüşünüz ne bu konuda ?ben ales 79 uds 55 almıştım
aramıza hoş geldiniz hocam yalnız tanışma bölümümüz yazdığım linktedir kendinize konu açabilir heşgeldin tebriklerinizi uzun uzadıya paylaşabilirsinziarkadaşlar berhaba ben aranıza yeni katıldım...
bende açıldığını duyduğumda bu bölümde yapmaya karar verdim. biraz bilgi verir misiniz nasıl geçiyor ve bitirdikten sonra görevlendirmeniz mesela nasıl olacak? nerelerde hangi ünvanla görev yapabileceksiniz?Dokuz Eylül Üniversitesi Aile eğitimi ve Danışmanlığı da yapıyorum bu sene açıldı ve bende bu sene başladım![]()
selçuk üniversitesi çocuk gelişiminden yüksek lisans yapmak için ales ten kaç puan almamız gerekıyor acaba vede ingilizce yoksa bu bizi ne kadar etkiler bir bilen var mı?