Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi kaynak kitaplarını seçiyorsunuz?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar artık hepimizin plandaki değişikliklerden haberi oldu.Ancak ben bir tülü yıllık planımı hazırlayamadım. Eğer siz hazırladıysanız fikir verir misiniz. yıllık planınızı kendiniz mi hzırladınız indirdiniz mi. günlük plan için de nele yaptığınızı yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim paylaşımlarınız için...:thumbsup:

Tepki Skoru
0
malesef daha bende hazırlamadım.nasıl yapacağım konusunda karasızım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar siz devlete bağlı bir okuldamı görev yapıyorsunuz ben sosyal hizmetlere bağlı bir okulda görev yapıyorum hazır aldılar yıllık planları ben a.ö.f 2.sınıf öğrencisiyim eğer isterseniz farklılık olmassa size yardım edebilirim bu konuda çünkü hazır bende yıllık planlar

Tepki Skoru
0
planları buraya gonderırsen sevınırız canım

Tepki Skoru
0
YILLIK PLANI HER ÖĞETMEN KENDİMİ YAPIYOR YANİ BELLİ BİR PLAN YOKMU*
merak ettiğim bişey var diyelim bir devlet okulu ve 3 sınıf var üç sınıftada eğitim farklımıdır?

Tepki Skoru
0
benim geçen yıl staj yaptığım okulda 2 sınıf vardı ve planlar aynıydı, 2 sınıfın etkinlikleri farklı olduğu zaman veliler kızıyorlarmış

Tepki Skoru
0
merhaba,bir okulda ne kadar aynı yaş grubundan sınıf varsa hepsi aynı planı uygularlar ama her öğretmenin uygulayış tarzı farklıdır.Ve birden çok öğretmeni olan sınıflarda bu sorun hep yaşanır bu yüzden de öğretmenler kendi aralarında hep yarışa girerler.Bence siz öğretmeninize bir şans verin biraz sabredin

Tepki Skoru
0
biz hazır plan kullanmaya karar verdik...bikaç değişiklik yapıp hazır plan kullanıcaz...sema neden böyle düşündüğünü anlamadım...sen faaliyet(sanat etkinliği) olarak öğretmeninin bişeyler yaptırmadığını düşünüyosun sanırım...eminim ki öğretmen sınıfta onlara bişeyler öğretiyordur.hikaye sırasında yada oyun yada fen doğa matematik etkinliğinde mutlaka birşeyler öğretiyodur..sadece resim yaptırdığını zannetmiyorum ben...

Tepki Skoru
0
ilk hafta sınıf yapısına gre yapılan etkinlikler değişir benimkiler alışamadığı için sadece oyun ve boyama yapıyorum herşeyi hemen beklememek lazım bende bugun okulla görüştüm yılık plan hazırın üzerinden oynama yapıp hazırlayacağız bu hafta sonu hazırlarım galiba herkese kolay gelsin

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bildiğiniz ya da iyi olduğunu bildiğiniz sınıfta kullanabileceğim dönemlik okul öncesi dergisi yayın adlarını biliyorsanız yazabilir misiniz acaba.Hiçbiri aklıma gelmiyor.Çok bilinen yayınlarında bu tür dergileri yok sanırım,sayfalarında aradım ama bulamadım.Dönemlik kullanılabilecek olan dergilerden istiyorum,tek dergi olmasın yani,bir çok sayısı olsun istiyorum.Okuma yazmaya hazırlık sanat etkinlikleri için çok güzel bu tarzda dergiler vardı.Sınıfımda materyal çok az ve onlarda çocukların ilgisini çekebilecek materyaller değil.En azından bu dergiler olursa kendimi materyal yapımına daha rahatça verebilirim diye düşünüyorum.Yayın adlarının verilmesi problem yaratır mı bilmiyorum,eğer ki yaratıyorsa özelden yazabilirseniz sevinirim..Çok teşekkürler..

Tepki Skoru
0
yasak kardeşim dergi özellikle yeni programda uzerinde duruluyor dergi vb yayınlar yasak

Tepki Skoru
0
ayrıca dergiler tarih oldu.Harika kitaplar hazırlanmış ama yasaaaaak. yabancı siteler mevcut harika içerikleri var tavsiye ederim dolaşmak için çok iyi ingilizce bilmene de gerek yok.Tabi internete okuldan bağlanıyorsan çoğu açılmayacaktır.

Tepki Skoru
0
Bu arada elindeki kaynak kitaptaki alıştırmaları fotokopiyle çoğaltmakta yasaaaaaak

Tepki Skoru
0
okuma yazma etkinliğinde ne yapacağız o zaman çalışmalar genelde kaynak kitaplardan fotokopi çektirilip yapılıyor..

Tepki Skoru
0
tabiki fotokopiyle çoğaltacağız sadece yasak olduğunu bildiren bir yazı geldiğini belirtmek istedim.BU arada aile katılımı adı altında kitap aldıran okul çok

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar çoğu okul kitapo aldırdı. sonradan bir açıklama yapılmamışmıydı kitap konusunda

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu sene meb'in hazırladığı yıllık planı mı kullanacağız?Ve eğer öyleyse bu plana ulaşabilen var mı aranızda?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende hazır yıllık ve günlük plan üzerinde değişiklikler yaparak kullanıyorum isterseniz kullandığım planı buraya ekleyebilirim

Tepki Skoru
0
Hazr kullanmanın yararını gördüm geçen yıl üzerinde değişiklikler yapıyorum.ANASINIFINDA DAVRANIŞ KAZANDIRILIR KONU İŞLENMEEEZ
ÇOCUĞUNUZ O SINIFIN HAVASINI SOLUMAKLA NELER KAZANIYOR BİR BİLSENİZ.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle