Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi ile atandınız

Tepki Skoru
0
bitlis ve kilis merkez köy yazan varmı, nereleri ,kaç puanla ssaassrrre

Tepki Skoru
0
bitlis ahlat ve adilcevazı yadım ama hocam sizi etkilemez heralde.benim puan 63,5:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben diyarbakır hani ilcesinin bir koyune atandım benimle aynı ilceye ve diyarbakıra atanan arkadaşlar burada toplanalım..

Tepki Skoru
0
21. tercihle diyarbakır çermik ilçesine atandım, ilçeyi araştırdım, siyasi olaylarla ilgisi olmayan,sakin, yaşanılası,güvenilir bir ilçeymiş,
kiralık güvenilir ve güzel daire imkanları ve öğretmen evi de bulunmakta, her türlü bilgiye ulaştım :)

okulum da köy okulu ama ilçeye yakın ve ulaşım problemi yok

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben van merkeze bağlı mahir kolyiğit ilköğretim okuluna atandım.başka van'a atanan var mı

Tepki Skoru
0
tebrik ederim hocam bulundugunz ilçe iyimiş malesef benim pek oyle sayılmaz HANİ diye bir ilçesi ve koy gibi biryer ben daha doğru durust bilgi bile edinemedim..

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim sizin için de hayırlısı olsun hocam, zamanla keşfeder güzelliklerini ortaya çıkartırız,
internetten ulaşabildiğiniz bilgilere ulaşın, meb i arayın yardımcı oluyorlar, gittiğinizde bir sürprizle karşılaşmayın
ben otobüs ,uçak biletine kadar baktım:)

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim sizin için de hayırlısı olsun hocam, zamanla keşfeder güzelliklerini ortaya çıkartırız,
internetten ulaşabildiğiniz bilgilere ulaşın, meb i arayın yardımcı oluyorlar, gittiğinizde bir sürprizle karşılaşmayın
ben otobüs ,uçak biletine kadar baktım:)

kardeşimde 21 .tercih ile dıyarbakır yenişehire atandı.sehır merkezıne yarım saat uzaklıkta iyi dıyorlar :110103_aphextwinz_p

Tepki Skoru
0
evet ilk bakışta diyarbakır ismi korkutuyor ama geneline yormamak gerek, güzel ilçeleri de varmış ve memnun olanını da arastırınca çok duydum,
hakkımızda hayırlısı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar batman merkez vali zeki şanal iöo sözleşmeli atandım.....
atanan arkadaşlar yardımcı olalım birbirimize:)

Tepki Skoru
0
dıyarbakır ısmı ıtıbarıyle kotu gıbı gelebılır ama dogunun parısı dıye bır ısmı oldugunuda duymustum.doguda memura cok buyuk saygı duyuyor halk en azından benım oldugum bolge oyle...hanı ılcesıyle alakalıda 6. sınıf bır ılce oldugunu yanı cok kucuk oldugunu bılıyorum allah yardımcınız olsun hepınızın ayrıcada kazanan herkesı tebrık edıyorum..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nasıl bir yol izleyeceksiniz,şehir,ulaşım,yerleşim olarak ,daha fazla bilgisi olan paylaşsın lütfen:)

Tepki Skoru
0
hocam internetten araştırıbiliyoruz suanlık sadece bir fikir edenmiye calısıyoruz.. ben aynı ilceye atandığım diğer öğretmen arkadaşlara ulaşmaya çalısıyorum onlarala birlikte hareket etmeye calısacam. bilgiğinz hani ilçesini kazanan arkadaşınız varsa benimle irtbata gecebilirmi.

Tepki Skoru
0
tanışalım,kaynaşalım,ev arkadaşı olalım :))

Tepki Skoru
0
ay aksarayın neresine atandın acaba iyi bir arkadaş fena mı olur bu zamanda hırlısı var hırsızı var maazallah????

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle