Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

HANGİ HOCAYI DAHA ÇOK SEVİYORSUNUZ?

Tepki Skoru
0
aslında nilgün hocada güzel anlatıyo ama biz çalışmıyoz iyi bi hoca inş beni duyuyodur sınavı test yapsa dahada severim

Tepki Skoru
0
aslında nilgün hocada güzel anlatıyo ama biz çalışmıyoz iyi bi hoca inş beni duyuyodur sınavı test yapsa dahada severim

boşuna uğraşma canım arkadaşlar gitti söyledi hatta yalvarmışlar. test hazırlayacak kadar vaktim yok demiş.kısacası kesin klasik olacakmış. ama yine de çok iyi bi hoca.ben de severim.

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Ben GeÇen Sene Mezun Oldum Sİze Bİr Uyari Hocalarin Hepsİ İyİ Ama Onlarin HİÇbİrİ OkulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİ Yapmadi Bunun İÇİn Sİzler EĞer Derslerden Sonra ÖĞretmen OlacaĞiniza İnaniyorsaniz BÜyÜk Bİr Gaflet İÇerİsİnde Olursunuz Ben 4 Sene Okudum Ama Meslek YaŞantimda EdİndİĞİm BİlĞİ 2,5 Aylik Bİlgİ Bundan Çok Fazla Sİze Tavsİyem Çooooooooook Oyun Şarki Tekerleme Ve Resmİ İŞlemlerİ ÖĞrenmenİz Sinif Defterİnİn Nasil Doldurulacagi Yillik Plan GÜnlÜkm Plan ZÜmre Plani Velİ Toplanti Tutanagi Okul MÜdÜrÜyle YapacaĞiniz Toplantilarin Plani
Okulda Pİaget Yİ ÖĞrenebİlİrsİnİz Ama MesleĞe AtandiĞinizda Gel Yavrum Pİaget E ŞÖyle SÖylemİŞ Dİyemezsİn Ssen Oyun ÖĞretİrsİn Şarki ÖĞretİrsİn

GerÇek Ten Cumhurİyetten Bu Kadar İnsanin Burda Olmasi Benİ Sevİndİrdİ

Ayrica Tabİkİ Arzu Hoca Canim Saygilar

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler tavsiyeleriniz için. henüz öyle tekerleme oyun falan görmedik ama ilerde mutlaka değerlendirecem. tekrardan sağolun..:)

Tepki Skoru
0
tabiki sanat etkinliği müzik oyun olsun onlar önemli ama biz piagettenin zihinsel gelişim dönemlerini bilmessek nasıl çocuğun ilgi ve ihtiyacına göre plan hazırlayabiliriz dimi ama haklısın çünkü öyle duruma geliyosun ki bazen çoçuğa yapacak etkinlik bulamıyosun ne kadar çok bilirsek o kadar kar

Tepki Skoru
0
bi sabır hocamız var liseden gelmiş sabır taşımızı çatlatıyo ders falanda anlatmıyo biz slayt hazırlıyıp gidiyoz arada bir kitaptan okuyo sınavda millet hep döküldü benim notum ortaydı ama bid branş dersimiz daha iyi bi hoca gelebilirdi bizde kendimizi lisede sanmazdık

Tepki Skoru
0
katılıyorum canım. branş dersten kalacam inanamıyom yaa.onun yerine daha iyi bi hoca gelebilirdi. geçen sene de mi bu hoca girmiş acaba?

Tepki Skoru
0
yok canım geçen senede kötüymüş beterin beteri var

Tepki Skoru
0
bende 3. sınıftayım. bizim de araç yapımı dersimize sabır hoca geliyor ama kadın bizlere cok faydalı oldu. ondan çok şey öğrendik. direk şunu yapacaksınız diyip yaratıcılığımızı sınırlandırmıyor. bizleri düşünmeye sevkediyor bence bu da güzel bişey. ayrıca sınavında da dökülmedik ben beklediğimden daha yüksek aldım. kadının notu bolmuş...

Tepki Skoru
0
faydalandığına sevindim ama sizin biraz temel bilginiz plmasındandır bizim hiç bir bilgimiz yok hocamız okuyup okuyup geçiyo ama bazı konularda iyi anlattı
ama bana pek bi karı olduğu söylenemez yüksek almanada sevindim :)

Tepki Skoru
0
komik olmayın kızlar ya işiniz gücünüz ders not allah aşkına gerçekten kaliteli eğitim alıyormuyuz diye sorgulayan hiç yok! yazık halimize mezun olduğunuzda hanginiz kaliteli bir öğretmen adayı olcaksınız?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar en çok sevdigim hoca bayram ve suna hoca onlardanda ögrenecegim çok şey oldugunu düşünüyorum.2.side doçentligi hak eden hocalar.

Tepki Skoru
0
:110103_aphextwinz_p:36_11_12:yüksek not aldığım bütün hocaları seviyorum:36_11_12:

Tepki Skoru
0
merhaba sevgili arkadaşlar ben sevinç hoca son sınıflar beni hatırlar sanırım. size tek hatırlatmak istediğim mesleğe başlayana kadar hiç birşey bilmediğinizi zannedeceksiniz ilk gün belki korkacaksınız. ama öğretmenlik içten gelen ve tecrübeyle süslene bir meslek.hocalarınızı aktif ve yararlı hale getirmek sizin elinizde sevgiyle kalın

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için. söylediklerinizi unutmayacağım . sağolun....

Tepki Skoru
0
teşekkürler hocam zaten tek korkumuz öğrendiklerimizi çocuklara yansıtabilecekmiyiz lisede kolay gibi geliyordu ama üniversitede bilmediğimiz şeyleri öğrendikçe bir korku kaplıyor gibi bişey sorabilir miyim hcam acaba hangi okulda görev yapıyorsunuz

Tepki Skoru
0
ben kız meslek lisesindeyim ama daha önce bölümünüzde 1 yıl okutmanlık yaptım şimdi onlar 4.sınıftalar ve hepsini gerçekten çok özledim

Tepki Skoru
0
2006 mezunuyum arkadaşlar hepsi gelir geçer yapacağınız tek şey kpss ye çalışmaktır boşverin gitsin dersleri hiçbiri işe yaramıyor 4 yılda tek aldığın şey diploma tek derdiniz kpss olsun boşverin gitsin hocaları...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle