Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

HAFTAYA PAZARA 14-30 DA ANASINIFIMIZ ATV EKRANLARINDA

Tepki Skoru
0
satranç köşesi süper olmuş.renler çok aydınlık oldu. ama ondan önceki yer döşemesi müşambamıydı.ondada yol olduğu için çok amaçlı gibi görünüyordu.tabiki çocuklar ondanda sıkılmıştır.seni düşününerek yapılan raflarda iyi oldu.yeni sınıfında başarılar meslektaşım...

Tepki Skoru
0
[size=medium]
Hocam izledim ve evcilik köşesine bayıldım süper oldu:) yalnız satranç için ayrılan yer sınıfı biraz daraltmış gibi geldi. Duvar renkleride çok tatlı oldu.Yeni sınıfınızda mutlu sağlıklı nice dersler diliyorum.Başarılarınız daim olsun öğretmenim...

:36_7_8::36_7_8::36_7_8:
[/size]

Tepki Skoru
0
satranç köşesinin taşlarında farklı oyunlar oynanırsa çok amaçlı olur.eğer taşlar kalkarsa kızlar seksek falan oynar sonuçta kalebodur. yerde boyama yapmak isterlerse kullanırlar kolay silinip temizlenir.ama evcilik köşesi süper oldu.hocam sizde çok hoştunuz.hele çocukların şaşkınlıkları görülmeye değerdi:)

Tepki Skoru
0
herkese teşekkürler.son kısımdaki konuşmalarım kesilmiş.bu çalışmanızın diğer kişi ve kurumlara örnek teşkil etmesini programınızın ismininde okulum güzel okulum olarak değişmesini bütün okulöncesi öğretmenlewri adın a diliyorum demiştim.nedense yayınlanmadı

Tepki Skoru
0
evet satranç bölümü hakkında doğru söylüyorsunuz.taşlarını strofordan yapmışlar çocukların ellerinde kaldı.evcilik köşeside mdf falan dediler ama sunta.yinede teşekkürler yeni bir sınıf verdiler bana.

Tepki Skoru
0
dikkatli kullanmak gerekiyor arkadaşım.bende farkettim evcilik köşesi kullanırken dikkat istiyor.satranç taşları köpükten çabuk gider.ama olsun o kalebodurlar çeşitli şekillerde kullanılır.yinde hoş bir hava oldu.

Tepki Skoru
0
Birde biz 700 ytl verip halıfileksi kaldırıp minöflö döşetmiştik.onun üstüne tekrar halıfileks oldu.gelipte sorsalar ne isterseniz diye daha güzel olurdu.ama biz hiç birşeye karışmadık.

Tepki Skoru
0
Hocam yeni sınıfınızı güle güle kullanın, çok güzel oldu, evcilik köşesi, duvarlar harika, satranç köşesi de öyle, sadece biraz oyun alanı daraldı galiba, ama siz bir çaresini bulursunuz artık dimi :):)

Tepki Skoru
0
ben de izledim programı ...
kullanılan renklerle sınıf çok içaçıcı oldu ... özellikle evcilik köşesi çok güzeldi ...
santraç taşları için köpüğün kullanılmasına şaşırdım ... verdikleri emeklere yazık ... çok kullanışsız olur ...
çocukların sevinci her şeye değerdi ..konuşmalarına gerek yok, gözlerinden anlaşılıyordu mutlulukları ...
güle güle kullanın ;) ...

Tepki Skoru
0
hocam sınıfınız harika olmuş. bayıldım valla hatta birazda kıskandım :D bu parlak fikrinizden dolayı sizi kutluyorum, sınıfınızı güle güle kullanın. evcilik köşesinde benim bile oynayasım geldi.

Tepki Skoru
0
tbrıkler bende izledım çok güseldı siz de çok sirindiniz.güle güle kullanın...darısı bizeeee

Tepki Skoru
0
ben sadece sınıfın ilk halini gördüm:(ama çok güzel olduğunu yorumlardan da okudum...tekrar tebrikler güle güle kullanın :)

Tepki Skoru
0
Başta bu siteyi kurup burada bildiklerimizi paylaşmamızı sağlayan SELÇUK BEY'e, bana cevap yazan ,beni izleyen herkese teşekkür ediyorum.İnşallah sıradaki okullar sizin okullarınız olur.Ben sadece bir aracıydım,birer aracıda sizler olursunuz.Çocukların oynayacağı düzgün bir köşe yoktu. şimdi çok mutlular.onlar mutlu oldukça bende mutlu oluyorum.

Tepki Skoru
0
akkon' Alıntı:
evet satranç bölümü hakkında doğru söylüyorsunuz.taşlarını strofordan yapmışlar çocukların ellerinde kaldı.evcilik köşeside mdf falan dediler ama sunta.yinede teşekkürler yeni bir sınıf verdiler bana.
bendee izledimm....
evett bendee şaşırdımm satrançç taşlarınınn strafordan yapılmasınaa..sanırımm onlarr hiçç çocukların arasındaa zaman geçirmemişlerr...straforr hiçç dayanırmıı o kadar çocuğa??keşkee onlarıda mdf'den yapsaymışlarr..fikirr çokk güzell amaa sanırımm kullanışlıı değill:(

bendee evcilikk köşesindee oynamakk isteyenlerdenimm:D:D:D...çokk cicii olduu evinizz...renklerde bir harikaa..bide şeyii merakk ediyorum benn..duvarda salıncaktaa sarışın bir bebek vardıı..o bebekk hala duvarda duruyor mu yoksaa indirdimi afacanlarr....:D:D:D

"Atatürk" şiiriniz de bir harikaydıı...alkışlarr minikleree..nasılda mutluu oldularr sınıfı görünce yavrucaklarr...

öğretmenimm tebrikk ediyorum sizi bu güzel fikrinizden dolayıı...çokk güzell bir sınıfınızz olduu..güle güle kullanmanızz dileğiylee..başarılarınızz daimm olunn...afacanlarla birliktee sizee mutluluklarr...
sevgilerr..

Tepki Skoru
0
TV DE HİÇ BİR PROGRAMI BU KADAR SABIRSIZLIKLA BEKLEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM. HOCAM YENİ SINIFINIZ ÇOOOOOOOK GÜZEL GÖZÜKÜYORDU EKRANDAN.AMA EKRANA BİR GÜZEL YÜREKLİ ÖĞRETMEN VE DE GÖZLERİ IŞIK DOLU 18 AFACANIN GELMESİYLE DAHA GÜZEL BİR SEYİR OLDU.
BENDE HERKESE KATILIYOR VE DE EN GÜZEL KÖŞENİN -Kİ SANIRIM EN KULLANIŞLISI-EVCİLİK KÖŞESİ VE DUVAR BOYAMALARININ OLDUĞU KANAATİNDEYİM.
SATRANÇ TAKIMI HAZIRLAYACAĞIZ DEDİKLERİNDE HERALDE HAFİF OLSUN DİYE SUNTA OLUR DEDİM AMA STRAFOR YAPILMASI BANA GARİP GELDİ.ACABA BOYAMA İLE SAĞLAM OLUR MU DEDİM AMA SANIRIM SAĞLAMLIK PEK SÖZKONUSU DEĞİLDİR.HELE Kİ KONU AFACANLARSA HİÇ DEĞİLDİR.
BİRDE BİR KONUYU ÇOK MERAK EDİYORUM.ASKILARLA OLUŞTURULAN MOBİL SİZCE NE KADAR KULLANIŞLI OLUR?YA DA KULLANIŞLI OLDU MU?
HERŞEYE RAĞMEN ÇOK GÜZEL BİR BAŞARI ÖĞRETMENİM.SİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM.HER GİRİŞİMİNİZ BUNUN GİBİ BAŞARIYLA SONUÇLANIR İNŞALLAH.SAYGILARIMLA...

Tepki Skoru
1
Sınıfınız harika oldu...:):):):)Evcilik köşesine bayıldımm:)
Güle güle kullanın...Başarılı nice yıllar dilerim:):)

Tepki Skoru
0
bende izleidm arkadaşım evet evcilik köşesi harika oldu birde duvar boyamaları harika oldu...sizi tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum....

Tepki Skoru
0
duvar boyamaları çok güzel oldu ama yine de daha çarpıcı fikirler beklerdim.

Tepki Skoru
0
coook guzel ya ınsallah ızleyecegım haber verdıgınız ıcın sagolun ınsallah yenı snfınzda mtlu gunler gecırırsınız.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle