İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Hacettepeliler Nerede?

merhaba arkadaşlar. bende hacettepeliyim. okul öncesi 2003 mezunuyum. ne yalan söyleyim bende çok iyi yetiştirildiğimize inanıyorum.
:36_15_4:hoşgeldiniiiizz...işte bir Hacettepeli daha😀
hoşbulduk. harika bi site. ayrıca hacettepelilerle karşılaştığıma da çok sevindim. beytepeyi ne kadar özlediğimin de farkına vardım tabii.
beytepeliyim fakat okul öncesini çukurovada okudum ama ama yine de hacettepe ferklı benim için o sebeple beytepeliyim diyorum
merhaba bende hacettepe üniversitesi okulöncesi öğretmenliği 2003 mezunuyum.Şu an kocaelide görev yapıyorum.Hacettepeli ve Belma Tuğrul hocanın öğrencisi olduğum için kendimi çok şanslı görüyorum.
merhaba arkadaşlar. gün geçtikçe beytepe özlemim artıyor. nasıl geçti koca 4 yıl anlamadım.okuyan arkadaşlar taşının toprağının havasının suyunun kıymetini bilin çooooooooookkk arayacaksınız.belma,berrin,elif,semra,menekşe,mine hocalarımıza selam iletin.sevgiler hepinize  🙂:36_3_3:
özdee şunu yazdı:
Dilan tanıdın mı?
Tanıyamadım canım ya kusura bakma tanıtırmısın kendini 🙂
merhaba ben hacettepe çocuk gelişimi 3. sınıf öğrencisiyim🙂
snm84 şunu yazdı:
merhaba ben hacettepe çocuk gelişimi 3. sınıf öğrencisiyim🙂
Merhaba arkadaşım 🙂
Hoşgeldin aramıza 🙂 🙂
:36_3_12::36_3_12::36_3_12:
SELAM
2003 mezunuyum.Hacettepeli olmak her zaman bir ayrıcalıktır.Hem hcalarımız hemde eğitim müthiştir.Biz bu alanın en şanslılarıyız.Çünkü HACETTEPELİYİZ...
Merhaba
Ben deniz 2004 mezunuyum. ebru nerdesın?
2004 mezunu arkadaşlar okulöncesi eğitimi öğretmenliği mezunumusunuz? Bende 2004 mezunuyum okulöncesi öğretmenliği...
deryacım evet benim. sizi burda görmek çok güsel 🙂
haticesunbul şunu yazdı:
deryacım evet benim. sizi burda görmek çok güsel 🙂
Canım hoşgeldin aramıza..Umarım hep bizle olursun:36_1_21::36_3_12:
bende hacettepeliyim 1991 mezunu. Ama daha dün gibi
ben 2006 mezunlaruındanım konyadan sevgilr
🙂
slm arkadaşlar bende hacettepe okl 4. sınıf öğrencisiyim

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.