Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hacettepeliler Nerede?

Tepki Skoru
0
Ben Diyarbakırda usta öğretici olarak görev yapıyorum.Açık öğretim 3.sınıföğrencisiyim.Hacettepe unv'nin çocuk gelişimi dalında en iyi olduğuna inanıyor Bu ünv.Okuyan arkadaşlarımdan benim kendimi yetiştirmeme destek olmalarını rica ediyorum.Şimdiden teşekürler..

Tepki Skoru
0
Arkadaslar ben Cocuk gelısımı ve egıtımı 1997 mezunuyum ..............................................

Tepki Skoru
0
hoşgeldin şule ben bu sene mezun oldum...ya ben çok özledim beytepeyi..kıymetini bil:(

Tepki Skoru
0
ODTÜ Okul Öncesinden benden başka kimse yokmu ya ? :(

Tepki Skoru
0
:36_7_8:
merhaba ben1999 h.ü.ev ekonomisi y.o. çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum.bizim bölüm mezunu arkadaşlarımla iletişim kurmak istiyorum(özellikle 99 mezunlarıyla)
:36_3_12:

Tepki Skoru
0
slm millet bende hacettepe çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü 2.sınıf öğrencsym başka çge li varmı???...slmlar

Tepki Skoru
0
slm bende hacettepe beytepe 2004 okl mezunlarındanım.beytepe özlemi duyanın tek ben olmadığını bilmek müthiş.

Tepki Skoru
0
merhaba ben çocuk gelişimi ve eğitimi 1993 mezunuyum.

Tepki Skoru
0
slm hoşgeldin hangi bölüm:D okul öncesi öğrtmenliği mi?

Tepki Skoru
0
ben yeni mezunum şu an öğretmenlik yapıyorum...başarılar size..okulun kıymetini bilin çok özlüyorum:( Belma Hocamıza,Elif Hocamıza,Berrin Hocamıza...kısacası herkese selamlar:D :(

Tepki Skoru
0
Deryaya katılıyorum..Okulun,öğretmenlerimizin ve de bölümümüzün kıymetini bilin...Kolay gelsin

Tepki Skoru
0
Bende bir Hacettepeliyim,Hacettepeli olmak bir ayrıcalıktır.Ben 2002 okulöncesi öğretmenliği mezunuyum,şu an şırnakcizrede öğretmenlik yapıyorum.Umarım sınıf arkadaşlarımla bu site aracılığıyla yeniden bir araya geliriz!Bütün Hacettepelilere ve site üyelerine selam ve sevgiler gönderiyorum.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar hepinize selamlar.İç çekiyorum şu an beytepe den bahsediliyor hep. Çok özlüyorum ben de gerçekten! Ben 2004 mezunuyum. Belma hocamın biz mezun olurken söylediği herşeyi şimdi çok daha iyi anlıyorum (geç kalmamışımdır umarım)ve benim için yaşamım boyunca yeri doldurulmayacak bir öğretmen...

Tepki Skoru
0
dilan' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize selamlar.İç çekiyorum şu an beytepe den bahsediliyor hep. Çok özlüyorum ben de gerçekten! Ben 2004 mezunuyum. Belma hocamın biz mezun olurken söylediği herşeyi şimdi çok daha iyi anlıyorum (geç kalmamışımdır umarım)ve benim için yaşamım boyunca yeri doldurulmayacak bir öğretmen...
Çok şey öğrenmişiz hem de çook...bazen kızdık isyan ettik...ama şimdi anlaşılıyor...HiÇBİR ŞEY BASİTE ALINMAMALI...BİR BEYAZ KAĞIT....hatırlıyo musunuz arkadaşlar...neler yapılmıştı...Mesleğimizi bi kenara koyalım..bize aslında ufak şeylerin ne kadar da değerli oluğunu öğrettiler...İnsan biraz olsun düşününce çözemeyeceği hiç bir şey yok...
Yaklaşık 3 aydır öğretmenlik yapıorum her sınıfa girişimde her an aklımda okulum..Belki bazıları için abartılı gelecek ama gerçekten her yönüyle özlenilecek bir yer ... İnsan ayrılınca kıymetini daha iyi anlıyor..Umarım bir gün hocalarımız da bu siteye girer ve bu yazdıklarımızı okurlar...sevgiler....
:(:(:(

Tepki Skoru
0
Kesinlikle öyle Derya'cım.Hiçbişiy basite alınmamalı... Aynı zamanda hiç de abartmıyosun bence seni en iyi bir Hacettepeli anlar:)Şu an Türkiye'nin dört bir yanına serpiştirdikleri bütün öğrencilerinde,hocalarımızın izleri var...

Tepki Skoru
0
bende geçen yıl mezun oldum selllam ey 2006 mezunları

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00