Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gündüz bakım evi açmayı düşünüyorum. Nerede ne ucuz? yardım  lütfen

Tepki Skoru
0
[size=medium]Arkadaşlar 1 yıl içerisinde gündüz bakım evi açmayı düşünüyorum. Okul için  gerekli olan malzemeleri araştırdım internetten. Fiyatlar bana çok geldi. Acaba internet üzerinden olduğu için mi böyle dedim.
Sizin bildiğiniz toptan anasınıfı malzemeleri ( ayakkabılık, malzeme dolabı, oyuncak dolabı vb.) satan yerler var mı? Bildiğiniz yerler varsa ismini yazarsanız sevinirim.( yasak değilmiş okuduğum kadarıyla) :)
[/size]

Tepki Skoru
0
arkadaşım benim bilgim yok ama bilgi alırsanburda paylaşırmısın bend emerak etttim tabi bir de mekan için yer lazım diimi?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Valla üzülüyorum.OKPA yı kurduk diye o kadar söyledik.Ama boşuna yazmışım.
Benden fiyat alabilirdiniz.

Tepki Skoru
0
selçuk bey okpa da sadece kırtasiye malzemeleri yok mu? ayakkabılık vs. onlarda var mı?
Şu an araştırıyorum. sizde uygunsa neden sizden almayayım ki

Tepki Skoru
0
sitenizi inceledim. gerçekten dışarıya nazaran fiyatlarınız daha uygun.

Tepki Skoru
0
bende düşünüyorum serapcım:)inş.çok güzel olur ya benimki de seninki de:)hayırlı olsun şimdiden umarım dilediğin gibi ilerler herşey yolunda gider...ben enişteme yaptırıcam o araçları.(ayakkabılık,dolaplar,raflar vs.)tanıdık olunca fiyat biçmedik:D:pama sorarım senin için:Dtanıdığın birileri varsa uygun fiyat alabilirsen yaptırabilirsin sende.tabi selçuk beyde de çok uygun:D:Ddiğer malzemeleri de selçuk beyden almayı düşünüyorum zaten:)bu konuda edindiğim bilgileri paylaşırım yine...

Tepki Skoru
0
SELAM ARKADAŞLAR !Benim de sınıfıma malzeme ihtiyacım var .Daha önceki mesajlarda belirtilen OKPA ismindeki yerin sitesine ulaşamadım.Bana sitenin adresini ulaştırırsanız sevinirim.Başka uygun fiyatlı olan yer bilen arkadaş varsa buraya yazması diğer arkadşalara da bana da ışık tutacaktır.şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar banada OKPA isimli sitenin adresi lazım yardım edermisiniz teşekkürler

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
OKPA O sene açıldı ve kapandı arkadaşlar bu konu 4 senelik bir konu ama almak istediğiniz şeylerle ilgili özel mesaj atın yardımcı olayım elimden geldiğince.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle