Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Grapondan gökkusağı-güneş-bulut

Tepki Skoru
0
gercekten kusursuz olmus günesin gokkusağiya içiiiçe gecmesi kusun durusu hepsi harika.minikleriiniz gercekten cok sabırlıymıs.yuvarlama tekniğini grapon kağidıyla mı yaptınızz yada değilse kullandıgımız kağıt nedir?teseekkürler paylasım için buarada

Tepki Skoru
0
tek kelımeyle mukemmel asla demıyım ama yapılması zor bı faalıyet

Tepki Skoru
0
bence de çok zor, ya kalabalık bir sınıf ya da çok sabırlı çocuklar... ellerine sağlık..

Tepki Skoru
0
ben çocukların bu kadar mükemmel yapacağını düşünmüyorum

Tepki Skoru
0
Öncelikle çocuklarının ellerine sağlık. .. Yanlız şu gerçeğide unutmamalıyız. Grafon kağıdı vb. boncuk yapmak çocukları inanılmaz yoruyor. Çocukların bir süre sonra sıkılıyorlar ve parmakları acıyor. Keşke butür çalışmalar daha küçük tutulsa. Çocuklarımız faaliyetleri eğlenerek yapsa..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim çocuklarım yuvarlama etkinliğini çok seviyorlar. ben ilk etkinliğimizde işi yarışmaya dönüştürmüştüm. hem oynadık hem yuvarladık. ondan sonra da bu etkinliği hep severek yaptılar. elbetteki 1 günde yapılan bir etkinlik değil bu. nihayetinde proje çalışması, 3 günde tamamladık. ayrıca öslemcim nickli arkadaşım kesinlikle öğrencilerim yaptı. ben sadece yönlendirdim. çocuklarında farklılıkları vardır unutmayalım.bazıları sıkılırken bazıları çok sevebilir. bu etkinlik sürecinin nasıl geçtiğine bağlı bence.

Tepki Skoru
0
Hocam şahane olmuş sizin rehberliğinizde çocuklarınız çok güzel bir etkinlik çıkarmışlar.benim merak ettiğim bu faliyeti sınıf duvarına mı yapıştırdınız.yoksaa bir kağıt üzerine mii.sanırım duvara yapışması pek mümkün olmaz..halbuki çok güzel bir süs olurdu...
biz kalın karton üzerine yaptık. sonrada duvara yapıştırdık hocam. gerçektende bütün çocuklar bayılıyordu gördüklerinde

Tepki Skoru
0
gercekten kusursuz olmus günesin gokkusağiya içiiiçe gecmesi kusun durusu hepsi harika.minikleriiniz gercekten cok sabırlıymıs.yuvarlama tekniğini grapon kağidıyla mı yaptınızz yada değilse kullandıgımız kağıt nedir?teseekkürler paylasım için buarada
graphon kağıdıyla yaptık hocam

Tepki Skoru
0
çok güzel olmş harika olmş
ellerinize sağlk

Tepki Skoru
0
gercekden cok hoş bı calısma olmuss ellrınıze saglık

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün