hocam mutlaka ses gelmesi lazım dosyayı çıkarttıktan sonra F5 basın ses gelir ve resimler hareket eder...aman ben bi siteye bakayım bozulmuş olabilir belkialtu' Alıntı:hikayeni beğendim daha doğrusu resimleri ya anlamadım ben mi beceremedim sesin gelmedi bana yani sadece resimler var hikayeyide merek ettim bana yardımcı olurmusun hocam??
beni çok MUTLU ETTİNİZ hocam,,,,çok teşekkürler inş öle olur...Aslında bu çalışmada boğazlarım şişti sesim okadar iyi olmadı ama tekrar yapamadım...herkez benden daha iyisini bekliyodu TİYATRO OYUNCUSU OLARAKCülvent' Alıntı:Canım seninle gerçekten guru duydum harikasın yaaa........
Gelecekte kaliteli bir öğretmen olacağına canı gönülden inanıyorum tatlım...
şimdiden yolun açık olsun.........
bu arada hazırlamış olduğun çalışma ve de seslendirmedeki tonlarını çok beyendim...
emeğine sağlık.......
EVET SESİN KENDİLİNDEN GELMESİ GEREKİR ÇOK ÜZÜLDÜM ŞİMDİaltu' Alıntı:malesef hocam olmuyor yani ses gelmiyor resimler açılınca ses kendiliğinden geliyor değilmi? bir kaç defa indirdim ama ses yok merakta etmiştim tşkler ilgin için...
evet hocam bişiler yapmaya çalışıyorum,,,yeteneğim varmışCülvent' Alıntı:demek bir de tiyatro yeteneğin var...
indiriyorum teşekürler
RİCA EDERİM CANIM HOCALARIMtesekkur ederım paylasımınız ıcın....