Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

GelİŞİm Kontrol Lİstesİ

Tepki Skoru
0
çok işime yaradı,paylaşımın için teşekkürler

Tepki Skoru
0
çok tesekkür ederim buna benzer bişey yapmaya çalışıyordum emeğinize sağlık

Tepki Skoru
0
TeŞekkÜrler bu formu doldurmak zorunlu mu merak ettİm hoŞ zorunlu olmasa da ay ay takİp etmek daha İİ sonuÇ verİr

Tepki Skoru
0
ssaassrrre

başlığı açan hocam; bu işte bir yanlışlık var. ama işin ilginç tarafı okuyan herkes te teşekkür etmiş. sanırım kimse araştırmacılık yönünü kullanmıyor ya da okuduğunu irdelemek istemiyor. Okul öncesi Öğretmen kılavuz kitabında da, ders program kitabında da bu tabloda belirtilen amaç ve kazanımları içeren ibareler yok ki...
Alıntı yapılan satırlar tahminim piyasadaki yayınevlerinin öğrenci gözlem defteri diye ortaya attıkları kitapçıklardan...

Gelişim kontrol listesini öğrenci bazında aylık olarak tutmak ve öğrenci başarısını izlemek istiyorsanız eğer tüm gelişim alanlarında; yıllık planınıza göre o ay aldığınız amaç ve kazanımların değerlendirmesini yaparsınız. Buna göre de, gelişim kontrol listenizdeki öğrencinin almasını hedeflediğiniz amaç ve kazanımlar her ay değişir. okul çapında ise yaş gruplarına göre değişir. son 3 yıldır okulumuzda öğrenci başarısını bu şekilde izliyoruz.

Tepki Skoru
0
her ay için değil yalnızca dönem başında doldurulur.

Tepki Skoru
0
Keşke geçen sene koysaydın :( müfettiş hanım benden böyle bir liste yapmamı istedi yapana kadar canım çıktı tabi :)

Bilgisayarla aram iyi değil o yüzden çok zorlandım sizinkiyle yaklaşık olarak aynı sayılır. Her ay ayrı ayrı doldurulması gerektiğini vurguladı.

Arkadaşların işine yarayacağına eminim paylaşımınızdan dolayı bende teşekür ederim :))))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle