R ranaa55 Katılım 20 Haz 2007 Mesajlar 7 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 35 27 Kas 2007 #1 arkadaşlar gelenek ve göreneklerle ilgili boyama sayfalarına ihtiyacım var el öpen çocuk vb. yardımcı olursanız çok sevinirim.....
arkadaşlar gelenek ve göreneklerle ilgili boyama sayfalarına ihtiyacım var el öpen çocuk vb. yardımcı olursanız çok sevinirim.....
N nevriyec Katılım 4 May 2007 Mesajlar 5,261 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 39 27 Kas 2007 #2 hocam şimdi bunu buldum bende siyah beyazıda var bunun...çok çok acil değilse yarın bulup..arakadaşımın tarayıcısı ile yollayabilirim... wap camle siyahlı çıktı beyenirseniz yollucam hocam yarın
hocam şimdi bunu buldum bende siyah beyazıda var bunun...çok çok acil değilse yarın bulup..arakadaşımın tarayıcısı ile yollayabilirim... wap camle siyahlı çıktı beyenirseniz yollucam hocam yarın
R ranaa55 Katılım 20 Haz 2007 Mesajlar 7 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 35 27 Kas 2007 #3 hocam çok teşekkür ederim güzel bi resim tam istediğim gibi ben şimdilik planı yazıcam zaten bunu alıorum etkinlik yarın elimde olursada olur öyleyse yarın tarayıcıdan aktarmanızı bekliorum....
hocam çok teşekkür ederim güzel bi resim tam istediğim gibi ben şimdilik planı yazıcam zaten bunu alıorum etkinlik yarın elimde olursada olur öyleyse yarın tarayıcıdan aktarmanızı bekliorum....
N nevriyec Katılım 4 May 2007 Mesajlar 5,261 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 39 27 Kas 2007 #4 peki hocam :yarın tarayıcıdan geçircem ....akşama forumda olur :
N nevriyec Katılım 4 May 2007 Mesajlar 5,261 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 39 28 Kas 2007 #5 hocam çok üzgünüm denedik olmadı ..yapamadık tarayıcı ile atmayı çıktı alıp çizseniz kendiniz işinize yaramaz mı farklı olarakta bunu buldum
hocam çok üzgünüm denedik olmadı ..yapamadık tarayıcı ile atmayı çıktı alıp çizseniz kendiniz işinize yaramaz mı farklı olarakta bunu buldum
R ranaa55 Katılım 20 Haz 2007 Mesajlar 7 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 35 29 Kas 2007 #6 üzülmenize gerek yok hocam buda çok hoş diğerinide gerekirse o şekilde de alırım teşekürler yardımlarınız için
üzülmenize gerek yok hocam buda çok hoş diğerinide gerekirse o şekilde de alırım teşekürler yardımlarınız için