Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Geçen seneki öğrencilerim...

Tepki Skoru
0
Karşıyaka İ.Ö.O. Anasınıfı...

" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">

Tepki Skoru
0
bişe söyleyim mi arıya bayıldım:D:D ya çookk şekerleerr maaşallahh teşekkürler arkadaşım allah kolaylık versin

Tepki Skoru
0
çok şekerler.kelebeklerle ve arılarla nasıl bir gösteri yaptınız anlatabilir misiniz..

Tepki Skoru
0
Bende bayıldım:)Özellikle açık havada olması olaya ayrı bir güzellik katmış...

Tepki Skoru
0
fotoğraflarını yayımlaman onlara bağlılıgını gösterdi bana iyi varsın seni çok sevdiklerini düşünüyorum

Tepki Skoru
0
:36_13_3::36_13_3::36_13_3:[size=x-large] çok mutluyum[/size]

Tepki Skoru
0
hipertansiyon' Alıntı:
fotoğraflarını yayımlaman onlara bağlılıgını gösterdi bana iyi varsın seni çok sevdiklerini düşünüyorum

Evet haklısın ne ben onları nede onlar beni unutabildi...

Tepki Skoru
0
Gülnar' Alıntı:
Minee ya ben çocukların kanadına bayıldım.Ben 23 nisanda öyle bir kanat kullanabilirim aslında.Fakat bunları yapacak terzi yok canım buralarda.Ben kendim bu kanatları yapabilirmiyimki yapılışı hakkında bilgi verebilirsen beni çok mutlu edersin:):)
kanatları ben kendim yaptım...aşağı yukarı bir aylık bir çalışma...öğretmen arkadaşlarım her nekadar kötü olmuş deselerde bayram yerinde seyircilerin...çocuklarımın ve velilerimin bakışları emeğime değdiğini ispatladı..ben de 23 nisanda kullandım zaten.
malzemeler aliminyum tel, gelin duvağı tülü "yada petek desenli tül diyenlerde var"bu kadar...isteyince yapılmayacak hiçbirşey yok...sabır işi.

Tepki Skoru
0
AYŞE NAZ' Alıntı:
çok şekerler.kelebeklerle ve arılarla nasıl bir gösteri yaptınız anlatabilir misiniz..
Giriş müziğin de erkeklerin ellerinde çiçekler... bir kelebek bir arı giriyorlar. ortada halka oluyolar...
önce kelebekler oynuyorlar.dada sonra da arılar...arılar oynarken kelebekler çiçekleri alıyolar ..hep birlikte çıkış müziğiyle çıkıyorlar...

Tepki Skoru
0
Mine öğretmenim çher çocuk bir çiçektir senin çiçeklerde bir o kadar güzel bayıldım.
Harikasınız yaaaa....Süper gözüküyorsunuz.....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle