Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gazi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği

Tepki Skoru
0
Ben 1989 mezunuyum...hiç tanıdık birisine raslayamadım....arkadaşlarım lütfen görüşelim...

Tepki Skoru
0
Kapatılması gerekecek en son bölümlerden ve üniversiteden biri olması adına çok üzücü bir durummmmm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de gazi eğitm 2. sınıftanım ki 3 olduk artık inş. ben de bi müjde verym gazi eğtm fakültesinde okul öncesi öğretmenliği tekrar açıldı. artık eğtm fakültesinde tekrar okul öncesi öğretmenliği bölümü devam edecek...:36_11_12:

Tepki Skoru
0
slm bende 2004 mezunuyum çok şasırdım okuyumu çok severdim hocalarıma slm fatma hocaya slm lar

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar anlamadığım şey şu neden bu bölümlerde okumuş arkadaşlar ısrarla farkı ne diye soruyolar ya faklı tabii ki madem değil neden bizleri zorunlu şekilde branşlara ayırdılar bir düşünün bakalım farklarını bunu sizden bizden iyi kim bilecek ortak veya aynı dersler olması aynı olduğunu göstermez ki ayrıca kesinlikle okul öncesi bölümünde eğitim fakültesinde hiç de yadsınmayacak bir eğitim aldık gerçekten de neden kapatılsın?? ayrıca farklı olmasa neden açıldı tek gazi de yokya bu bölüm selçuk ta da mesleki de var eğitim de var bu alanda yani farkları düşünün bakalım farkı yok diyenler :):)

Tepki Skoru
0
benim algılayamadığım bir durum var ikisi arasındaki fark nedir ? mef i meslek liseliler tercih edebiliyor diye bir duyum aldım. doğru mu bu?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle