Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Fotoğraf Çalışmalarım-1

Tepki Skoru
0
Hayriye Hocam, Çok güzel bir uğraşı, Bence Çekmeye Devam edin.. Kesinlikle Potansiyel var. Bennm de çok iyi olduğum söylenemez ama Fotoğraf Sitelerini takip ediyorum oralara fotoğraf gönderiyorum... Sürekli inceleme ve araştrıma içindeyim. Fotoğraf siteleri tavsiye edebilirim Size bu konuda:

[URL="http://www.objektiffoto.com"]www.objektiffoto.com
[/URL]sağolsun teşekkrler :)

www.fotokritik.com

www.fotoeksen.com

www.fototiryaki.com

www.fotoalem.com

Tepki Skoru
1
kesinlikle güzel fotoğraflar...kıskandım bende seviyorum resim çekmeyi ama bu kadar profesyonel değilim açıkçası:( Hem vakit hem de tutku işi fotoğrafçılık...Benim çekimlerim çok amatörce ne yazık ki...

Tepki Skoru
0
kesinlikle güzel fotoğraflar...kıskandım bende seviyorum resim çekmeyi ama bu kadar profesyonel değilim açıkçası:( Hem vakit hem de tutku işi fotoğrafçılık...Benim çekimlerim çok amatörce ne yazık ki...
Pınar HOcam, Bende profesyonel Değilim. Önemli OLan BU işten zevk almanız..Ben Amatörde olsa, fotoğraf çekmekten çok büyük keyif alıyorum ve Fotoğraf çektikçe kendimde olumlu yönde, gelişmelerin olduğunu hissedebiliyorum... biz gibi Amatöerler, hata yapa yapa Profesyonel olur, oalcak Hocam....:)

Tepki Skoru
1
ben bu gazı aldım ya sizden ilk fırsatta kendi çektiklerimi yüklerim:))Önce bir avatar koysam ii olur aslında:)))))

Tepki Skoru
0
ben bu gazı aldım ya sizden ilk fırsatta kendi çektiklerimi yüklerim:))Önce bir avatar koysam ii olur aslında:)))))
Estagfirullah Hocam Gaz Verme Değil O...:)))) Avatarınızda Manzaranın çok güzel olmasına rağmen Siz belli olmuyorsunuz, biraz yakın Çekim olursa daha güzel olur ayrıca, Fotoğraflarınızı merakla bekliyorum...:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle