Teşekkürler Ebru Hocam...çok cici bu resimler harika
Teşekkürler Ebru Hocam...çok cici bu resimler harika
Hayriye Hocam, Çok güzel bir uğraşı, Bence Çekmeye Devam edin.. Kesinlikle Potansiyel var. Bennm de çok iyi olduğum söylenemez ama Fotoğraf Sitelerini takip ediyorum oralara fotoğraf gönderiyorum... Sürekli inceleme ve araştrıma içindeyim. Fotoğraf siteleri tavsiye edebilirim Size bu konuda:
[URL="http://www.objektiffoto.com"]www.objektiffoto.com
[/URL]sağolsun teşekkrler
www.fotokritik.com
www.fotoeksen.com
www.fototiryaki.com
www.fotoalem.com
Pınar HOcam, Bende profesyonel Değilim. Önemli OLan BU işten zevk almanız..Ben Amatörde olsa, fotoğraf çekmekten çok büyük keyif alıyorum ve Fotoğraf çektikçe kendimde olumlu yönde, gelişmelerin olduğunu hissedebiliyorum... biz gibi Amatöerler, hata yapa yapa Profesyonel olur, oalcak Hocam....kesinlikle güzel fotoğraflar...kıskandım bende seviyorum resim çekmeyi ama bu kadar profesyonel değilim açıkçası Hem vakit hem de tutku işi fotoğrafçılık...Benim çekimlerim çok amatörce ne yazık ki...
Estagfirullah Hocam Gaz Verme Değil O...))) Avatarınızda Manzaranın çok güzel olmasına rağmen Siz belli olmuyorsunuz, biraz yakın Çekim olursa daha güzel olur ayrıca, Fotoğraflarınızı merakla bekliyorum...)ben bu gazı aldım ya sizden ilk fırsatta kendi çektiklerimi yüklerim)Önce bir avatar koysam ii olur aslında))))