Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Forumun eski müdavimleri..nerelerdesiniz?

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar.forumun eski üyeleri arkadaşlarla uzun yıllar burada çok şey paylaştık,puanlarımızı yazdık,listeler yaptık,fikir alışverişinde bulunduk.çoğu arkadaşı forumda göremiyorum.umarım herkes atanmıştır:)ben şubat atamasında van'a atandım.darısı inşallah atanamayan tüm arkadaşlarıma ve bu yıl sınava giren arkadaşlara olsun:)eski arkadaşları merak ediyorum,hala foruma giren varsa lütfen cvp yazsınlar.nerelerdeler,neler yapıyorlar.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
merhaba arkadaşlar.forumun eski üyeleri arkadaşlarla uzun yıllar burada çok şey paylaştık,puanlarımızı yazdık,listeler yaptık,fikir alışverişinde bulunduk.çoğu arkadaşı forumda göremiyorum.umarım herkes atanmıştır:)ben şubat atamasında van'a atandım.darısı inşallah atanamayan tüm arkadaşlarıma ve bu yıl sınava giren arkadaşlara olsun:)eski arkadaşları merak ediyorum,hala foruma giren varsa lütfen cvp yazsınlar.nerelerdeler,neler yapıyorlar.
Konuyu açtığınız için teşekkür ederim.Bende artık buradayım.

Tepki Skoru
0
Merhaba ben de forumun 2006 yılı üyelerindenim...Forum arkadaşlıkları bambaşka ben çok güzel insanlar tanıdım burada...

Tepki Skoru
0
merhabalar herkese .. bendebu civarlardayım.. takipteyim;)

Tepki Skoru
0
slm bayağıdır pc bu forma girdiğimde virüs bulduğundan aylardır siteye girememiştim ısrarcı davrandığımda bilgisayarı kapatıyordu virüs programım. ben hala tatanamadım umudumda kalmadı zaten.bu sınava girmekten özgüvenimi yitirdim yetti artık yaş oldu 30.

Tepki Skoru
0
ben de 2006 yılı üyelerindenim. evet burda edindiğim arkadaşlıklar bir başka güzeldi.

Tepki Skoru
0
bende burdayım gizmo hemde vanda atanarak gelmedim ama eşimin taini ile geldim merkezdeysen görüşeli:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle