Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Formlar

Tepki Skoru
0
ben bunların bazılarını yeni görüyorum 20 den sonrasını bilmiyorum biraz bilgi verirmisin?

Tepki Skoru
0
ya ne kadar gereksiz şeyler bunlar. bana birisi bunları anlatsın lütfen. deniz gezi planı bildiğim kadarıyla geziye gidince dolduruluyor mesela aracın plakasını gideceğin güzergahı gezinin amacı falan filan....

Tepki Skoru
0
OKUL ÖNCESİ PROGRAM KİTABININ ARKA SAYFALARINDA BUNLARIN BİR KISMI ÖRNEK OLARAK VAR.

Tepki Skoru
0
evet denizin saydıklarınıda bilmiyorum. ya geçen yıl bize bir müfettiş gelmişti ve bize şunu mutlaka doldurun demişti mesela herçocuğa göre bir çizelge hazırlayıp psikomotor,bedensel zihinsel vs vs tutmamız gerektiğini söyledi. sabahçı öğretmenimde gitti ankaradaki meb'e sordu meb dekilerde hayır tutmanıza gerek yok demiş valla ben bişey anlamdım bu işten??????

Tepki Skoru
0
ya bunları yaz yaz nereye kadar ne yapacağımızı şaşırdık yetiş selda imdadımıza.....

Tepki Skoru
0
seldacım sağol canımda bende bu formlar yok ya ekleyebilirmisin?

Tepki Skoru
0
23-Oyun Gözlem Formu,:: buda var örneği:bunuda her gün değil senin farkettiğin çocuğun olumlu yada olumsuz davranışını bu forma yazacaksın.

24-Sistematik Gözlem Formu,:: mesela çocuk çok saldırgan sen bunu sistemli bir şekilde bellirlediğin günlerce(mesela bi hafta)izlemeye alacaksın çocuğu.hangi etkinlikte kimlerle oynarken yada etkinlik yaparken gibi her anını gözlemleyeceksin

Birşey sormak istiyorum, bunları ayrı bir dosya şeklinde mi tutuyorsunuz yoksa her çocuğun bir dosyası olup ona mı koyuyorsunuz, mesela oyun gözlem formunu nereye koyuyorsunuz, bu kadar çok kayıt, dosya nasıl düzene sokulur.
Benim bunların hiçbirinden haberim yoktu nasıl tamamlayacağım.

Tepki Skoru
0
denizcim harikasın çok sağol valla bende nasıl worde çevirecem diyodum allah razı olsun canım......

Tepki Skoru
0
hussel' Alıntı:
aslında gözlemler çocuğun faaliyet dosyasına konuluyor.ama ben bir şeffaf dosya içersine koydum her çocuğun gözlemlerini aynı dosyada topluyorum yada diğer evraklarıda mesela aile katılım formu falan her başlığa bir şeffaf dosya yapıyorum ve her çocuğun formunu tek  şeffaf dosyaya koyuyorum sonrada her şeffaf dosyamı telli dosyaya geçiriyorum teftişe geldiklerinde hazır ve kolay şekilde sunmuş oluyoruz.

bak canım ben bunları şöyle yaptım!! atıyorum oyun gözlem formlarının her birine çocuk adlarını yazdım bugün sonra bir delgeçle delip dosyaya koydum en başınada büyük yazı çıkardım.. oyun gözlem formları diye... ayrı bir naylon dosyaya da aynı işlemi farklı bir form için yaptım... öyle yap diğer türlü çorba olur!!!! kolay gelsin..
Arkadaşlar çok ama çok teşekkür ederim,Bir insana çok büyük yardımınız oldu, yoksa işim haraptı diyebilirim:)

Tepki Skoru
0
deniz ya kazanım değerlendirme formunuda eklersen çok mutlu mesut olacağım.....

Tepki Skoru
0
12-Öğretmen çalışma saatleri devam takip defteri (Yön.ek-9, ayrıca sınıf defteri tutmaya gerek yoktur.)

Bende böyle bir defter yok, elimde çizelge örneği var ek-9 daki gibi
ben onu fotokopi ile çoğaltıp dosya oluştursam kullanabilir miyim her hafta, siz nasıl yapıyorsunuz defteriniz mi var?

Tepki Skoru
0
Çok teşekkür ediyorum, emeğine sağlık denisse
yalnız bişi merak ettim sınıf defteri daha kolaydı
ben şimdi iki ayrı dosya hazırlayıp birine öğrencilerin devam çizelgesini diğerinede öğretmen takip çizelgesini tutacağım bu daha zor ve karışık olmuyor mu, müfettişin istediği dosyalar içinde boğulmamız mı
konuyu uzattığım ve fazla soru sorduğum için kızma emi :36_11_13:

dsk

Tepki Skoru
0
programda olmasada müfettiş benden aylık çalışma planı istedi.
bu arda arkadaşım çevre inceleme formu var mı sende

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum.ben henüz göreve başlamadım ama sıksık okulda yapılması gerekenleri takip ediyorum.burda anlatıkkalrınızı bir program kitabı alsam onu okusam orda tüm bu formlar varmı bilgisayarda incelemyi sevmiyorum kitap üstünden çalışmak daha hoşuma gidiyor.bu dediklerinizin hepsi program kitabında vra ve güzelce anlatılıyormu öğrenmek istiyorum öyleyse şimdiden alayım ve okuyayaım. bilgilendirirseniz sevinirim

Tepki Skoru
0
Program kitabında hepsinin örneği var ve hangi dosya ve defterleri tutman gerektiği belirtilmiş. Deniz arkadaşım teşekkür ediyorum....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle