Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Flaş! 13 bin öğretmen kadrosunun branş dağılımı belli oldu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bi şey merak ediyorum lütfen kesin bir şey bilen varsa bana cevap versin. kılavuzun bir sayfasında diyor ki halen sözleşmeli çalışanlar kadroya başvuramayacak bir sayfada da başvurabilecek diyor. ben de arada kaldım. sizce aslı nedir bunun?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu yılki kpss ortaöğretim (21 eylülde yapılan) sınavına girdim sözleşmeli öğretmen olarak başvurabilirmiyim yani bu haber beni kapsıyormu?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu yılki kpss ortaöğretim (21 eylülde yapılan) sınavına girdim sözleşmeli öğretmen olarak başvurabilirmiyim yani bu haber beni kapsıyormu?
arkadaşım sözleşmeli ve kadrolu öğretmen alımları sadece 4 yıllık lisans mezunları içindir. yani bu haber ortaöğretim ve önlisans mezularını kapsamıyor..

Tepki Skoru
0
bencede çocuk gelişimi mezunları ile okul öncesi öğretmenleri ayırmaları gerekiyor, ben okul öncesi mezunuyum ve hiç lise öğrencisine ders anlatmadım ve lisede öğretmenlik yapmam doğru olmaz ama çocuk gelişimciler hem lisede hem okul öncesinde staj yapıyorlar onlar bence iki alandan birinde tercih yapmalılar biraz objektif olunmalı ,okulöncesi mezunlarının lise öğretmeni olmak gibi bir sevdası olmamalı

Tepki Skoru
0
ya benımanlamdıgımınanın kafamdaha cokkarıstı bu kadro lıse mezunu ıcınmı unv mezunu ıcınmı bu sıteler mahvettı benı yaaa bırı cıkıpta acıklamda yapmıyo nasılolcak neolur bırısı bana ızah etsın:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar geçen yılki stajyerim bi hastaneye atanmış bende inanamadım ama artık oralardada görev yapabiliyormuşsunuz.İsterseniz bi araştırın detaylarını bilmiyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle