Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Faliyetleri eve mi yolluyorsunuz?

Tepki Skoru
1
arkadaşlar çocuklara yaptırdığınız faliyetleri hergün eve mi gönderiyorsunuz? yoksa çocuklara dosya mı hazırlıyorsunuz?bu konuda bana yardımcı olurmusunuz hangisi sizce daha iyi?şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
bizim sınıfta şu yöntemi uyguluyoruz:her çocuğun ayrı bi resim dosyası var faaliyetleri bu dosyada biriktiriyoruz.1.dönem sonunda bu etkinlikleri eve gönderioruz.ama arada bir bazı yaptığımız etkinlikleri de eve yolladığımız oluo..

Tepki Skoru
0
bende dosya kulandırıyorum ögrencilerime dosyaları doldurdukça eve gönderiyorum 2 kez gönderdim eve velilerimde cok merak ediyorlar hem onların meraklarını gideriyorum hemde ögrencilerim mutlu oluyor

Tepki Skoru
0
ben her ayın sonunda faaliterleri dosyalayıp yolluyorum içlerinden sergi için kullanacaklarımı ayırıyorum ayrıca faaliyetlerin resimlerini çekiyorum yıl sonunda güzel bir slayt gösterisi yapıp velilere yollayacağım...

Tepki Skoru
0
Her ay ayrı ayrı dosyalıyorum.Eve pek etkinlik yollamıyorum ama bazan çocuklar çok ısrar edince annenize hediye edip hadi bunları dediğimde oluyor.
Yıl sonunda dosyaları ailelerine vermeyi düşünüyorum.

Tepki Skoru
1
tuğbacım slayt gösterisi fikrin çok hoşuma gitti.teşekkürler.
teşekkürler yasemen...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar devlette çalıştığım dönem çocuklarımın çoğunun dosyası yoktu ekonomik anlamda çok kötüydü şartlar.Ben kendi şartlarımla tüm çocuklarıma bildiğiniz karton kutulardan etkinlik dosyaları yaptırıp çocuklarla belli aralıklarla evlerine gönderiyordum.Çünkü aileler çocuklarının okulda boş olmadığını aşama aşama gelişim gösterdiğini görmüş oluyordu.Şu anda da belli aralıklarla gönderiyorum çünkü aileler çocuklarının neler yaptıklarını gözlemliyor.Bazen eğer göndermem gereken bir çalışma yaptırmışsam örneğin atıyorum üç boyutlu patates adam vs......bunlar zamanla çürüyeceği için hemen günün sonunda gönderiyorum çocuklarda büyük bir seviçle gitmiş oluyor evlerine.Çocuklarımı hergün farklı ve bir o kadar günlerinin renkli geçmesi için yapmadığız şey kalmıyor biz çılgın bir sınıfız anlıyacağınıııız.

Tepki Skoru
0
hayır eve yollamıyorum okulda dosyada birikiyor .yarıyıl tatilinde göndereceğim ama bazı faaliyetleri o gün eve gönderdiğimde oluyor

Tepki Skoru
1
çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.:)

Tepki Skoru
0
biz bazen yolluyoruz ama okulda faaliyet dosyaları var çoğunu dosyalarına koyuyoruz
eve gönderilen faaliyelerin saklandığını zannetmiyorum okulda kalanlardan hiç değilse sene sonu sergi yapılacağında yararlanıyoruz bence eve göndermeyin......

Tepki Skoru
1
çok teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.çok yararlı oldu:)

Tepki Skoru
0
bazı faaliyetler dışında(bayram-yılbaşı kartı vs.)sınıfmda tutuyorum.dönem sonunda dosyalarıyla yollıycam...

Tepki Skoru
0
canım benim faaliyetleri eve yollarsan sene sonunda sergi için nasıl toparlıcaksın.her çocuk için bir klasör aldır ve bütün faaliyetleri içine koy.üç boyutlu etkinlikleri zaten karton kutulara doldurup kaldırıyoruz.sergi sonrasında ise tek tek poşetleyip evlere yolluyoruz.bence sende öyle yap.zaten sınıf panosunu hergün güncelliyosun.

Tepki Skoru
1
OKULUN İLK AYINDA GÖTÜRMEK İSTEDİKLERİ İÇİN, GÖNDERİYORDUM. SERG,İ İÇİN, BİR ÇİZELGE HAZIRLADIM. PANO VE MASA FFAL. SERGİ İÇİN, HER ÇOCUKTAN 2 ADET PANO FAAL. ALIYORUM. DİĞER ALDIKLARIMI İŞARETLİYORUM. EŞİT ALMAK İÇİN. GERİ KALANINI SINIFTAKİ KLASÖRLERİNDE BİRİKTİRİYORUM. DOLUNCA GÖNDERİYORUM. ÜÇ BOYUTLU OLANLARI, SERGİ İÇİN SEÇİP, DİĞERLERİNİ HEMEN GÖNDERİYORUM.

Tepki Skoru
0
biz sene sonunda gönderiyoruz kart falan yada üç boyutlu çalışmalar olursa zamana göre iki tane yaptırıyorum.birini eve gönderiyorum diğeri ssergi için sınıfta kalıyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle