Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ESKİŞEHİRDE düzenlensin diyenler lütfen yazsınarkadaşlar....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlara katılıyorum..gerçekten eskişehirin böyle bir seminere ihtiyacı var...Her defasında es geçiliyor çünkü...yetkililerden ricamız lütfen eskişehirdede seminer olsun........

Tepki Skoru
0
eskişehirde de düzenlensin lütfen bursa,eskişehir, bilecik bu illerde düzenlenirse çok seviniriz biz çalıştığımız için başka illerdekilere katılamıyoruz lütfen

Tepki Skoru
0
evet evet eskişhrde olursa diğer illerdende katılımn olacağını düşünüyorum :)

Tepki Skoru
1
bu öneriye katılmamak mümkü mü?etkinlikte sorumluluk almaya hazırız.

Tepki Skoru
0
Amasya ya bağlı ilçeler olabilir.Merzifon ilçe ama çok fazla kreş ve bakıcı potansiyeli mevcut.Çünkü devlet memurluğu alanında iş kesimi gelişmiş bir bölge.Kesinlikle ihtiyaç bu seminerler

Tepki Skoru
0
eskişehir gbi bi yerde semınerler sık sık olmalı hatta..öle bır kez falan deıl duzenlı olarak olsa bıle katılımm cok olur hatta sınırları aşar...
tabı ankara kutahya bursa gibİ yakın yerlerden gelıcek katılımcıları unutmayalım...

ESKİŞEHİRDE SEMINER(LER) şART !!!!

Tepki Skoru
1
bencede eskişehir,kütahya,afyonkarahisar da da düzenlensin :3613411xz:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sanırım sesimiz duyulmuş sıra eskişehire geldi yakında seminer olackmış :)

Tepki Skoru
0
aynı şekilde gerekli sorumluluğu alabilirim nitelikli bi seminer olacağından eminim

Tepki Skoru
0
bencede olsn yaa olursa da haberim olur inşallah gitmeyi çok isterim açıkcası...

Tepki Skoru
0
Lütfen ben bilecik in bir ilçesinde çalışıyorum ya eskişehire çok yakınım eskişehirde olsun ama lütfen haftasonu olsun haftaiçi gidip gelmemiz imkansız lütfen burdan katılmak isteyen bir çok hocamız var eğer bilecik,eskişehir ya da bursa olur ve haftasonu olursa mutlaka katılmak istiyoruz

Tepki Skoru
0
bence de eskişehirde olmalı:)katılımın da yüksek olacağından eminim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00