Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

EŞ Durumu Atamalariyla İlgİlİ Önemlİ

Tepki Skoru
0
hocam dediğim gibi eğer kadroluysa kişi 1 yıl snra müdürüde onayladıysa eğer stajyerliği kalkar ve özür grubundan tayine başvurabilir.eşi devlete bağlı çalışmayanlarla ilgilide atama kılavuzunda bununla ilgili ilgiler yer alıyor ordan çok rahat öğrenebilirsiniz şimdi ben tam bilmiyorum.ama gerekli süre dolduysa istersişiniz .

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 18 aralıkta atanan arkadaşlar eş durumundan seneye şubatta atanamıyormuyuz bilgisi olan varsa cv verirsin lütfen bazıları şubatta gidiyoruz diyo bazıları ağustos kesin bilgisi olan varmı acaba

Tepki Skoru
0
bence sözleşmeli yerinde kalsın sen eşinin yanına git çünkü sözleşmeli uzak bir ilçeye verince bir daha oynatmıyolar. Ama kadrolu aynı okula aynı mahalleye aynı sokağa bile defalarca atanabilir. Ben sözleşmeliyim eşimin yanına ben istedim 100 km uzağa attılar tekrar isteyemiyorum çünkü il içi eş durumu yok. Tercih sizin.........

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 18 aralıkta atanan arkadaşlar eş durumundan seneye şubatta atanamıyormuyuz bilgisi olan varsa cv verirsin lütfen bazıları şubatta gidiyoruz diyo bazıları ağustos kesin bilgisi olan varmı acaba[/QUOTE]

Arkadaşım şubatta atandıysan eş grubu atamalar haziranda başlıyor 31 ağustosa kadar gidersin.

Tepki Skoru
0
MRB ARKADAŞLAR
benım de sorum olacak bu konuda ayrı başlık açmayıp buraya yazarsam daha iyi olur sanırım.1 dönem önce kadrolu atanan bayanın yanına 5 yıllık kadrolu öğretmen olan doğu hızmetini bitirmeyip bu 1 hafta sonra doğu hizmetinin 1 yılını doldurmuş olan bay,bayanın yanına ağustosta es durumundan tayın isterse soun olmadan rahatlıkla tayını cıkar mı?6 ay evli olması gerekir falan demiş bazı arkadaşlar.sanırım tayınden 1 ay önce nikah kıyılacak bu sorun olmaz de mi

tesekkürler.

Tepki Skoru
0
x bayan=doğu hizmetini tamamlamamış
y bay=1 hafta sonra doğu hizmetinin 1.yılını dolduruyor

x ve y evliler.

bay bayanın yanına eş durumndan tayin isteyebilr mi?

sorun ve soru bu sanırım.

bay bayanın yanına tayin isteyebilir.
ama bayanın doğu hizmet görevi geldiğinde ikiside tekrar doğu hizmet bölgesine tayin istemek zorunda kalırlar.
ilsiste bayda eş durumundan ertelendi yazar.bayanda hizmet yükümlüsü yazar.

bence bayan bayın yanına tayin istesin.
bayın hizmeti daha önceden başladığı için bayana göre daha çabuk görevini tamamlamış sayılır.
ilsiste bay için hizmeti tamamlamış,bayanda ise ilk önce eş dururmundan ertelendi ve evrakları verdiğinde ise eşide tamamladığı için tamamladı yazar.

umarım açıklayıcı olmusumdur.

daha sonra bay istediği yere tayin istesin,bayanda eş durumundan onun yanına tayin istesin.
öncelikle tesekkürler.
bayan doğu hızmetı olan yerde.ama bay bayanın olduğu ilçeye gelemey(bölümü olmadığı için) baska bir ilçeye gidecek bay.bayın olduğu ilçede doğu hizmetine girmiyor.bayan doğu hizmetini yapınca erkek muaf olmuş olmuyor mu doğu hizmetinden?

Tepki Skoru
0
tesekkürler.evet biraz karışık:) bu karışıklıkta benı aydınlattığın için saol....basarılar...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar eşim anadolu lisesini sınavla kazandı.ama henüz yeni okulunda göreve başlamadı.hala lisede fakat kararnamesi çıktı.eşimin zorunlu göreve tabi.bu yüzden ben tayin isteyebiliyorum.bende tayin istedim.antalya çıktı.eşim önce anadolu lisesine başlaması gerkiyor,sonra eş durumu tayini isteyecekti.buğün şöyle bir şey duydum.anadolu lisesine giden bir öğretmen 1 yıl çalışmadan hiç bi şekilde tayin isteyemez diye.şimdi biz 1 yıl ayrımı yaşayacagız.yada anadolu lisesini iptal etse olur mu ve ya bu durumda ben mi tayinin mi iptal ettireceğim.lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin.şu an çok üzgünüm.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar eş durumu klavuzunda eşin sigortalı gün sayısını son iki yıl diyor bu 2 yıl eğitim öğretim yılı olarak mı sayılıyor nasıl hesaplanıyor ben 2009da eş durumu isteyeceğimde eşimin 2007-2008 ve 2009daki sigortalılığımı hesaplanıyor nasıl oluyor bilen varsa nolur anlatsın

Tepki Skoru
0
evet bu konuyu bilen varmı acaba?
son iki yıl değil de daha önceki sigortaları sayılıyormu acaba?
bi de erkek özel sektörde ise eş durumundan atama nasıl oluyor acaba? daha mı zor yoksa? Nikahı bu önümüzdeki atamalardan kaç gün önce kıymak gerekiyor?
hadi cevplarını bekliyoruz lütfen evli arkadaşlar sizler bu dönemlerden geçmişsinizdir bizi de rahatlatın

Tepki Skoru
0
bende bu yıl eş durumu tayini isteycem eşim özel sektörde çalışıyor bildiğim kadarıyla özel sektörde sigortalı olduktan sonra sorun çıkmıyor son 6 ay sigortasının kesinrtisisiz ödenmesi yani çalışır durumda olması isteniyor ve eşinizin çalıştığı şehir ve ilçden 20 tane okul seçme şansınız oluyor.

Tepki Skoru
0
bu yıl eş durumu tayinleri 6 ağustosta başlıyor bu tarihten önce evlenmiş olmanız gerekiyor sanırım

Tepki Skoru
0
arkadaşalr eş durumu tayinleri için başvuruda bulunucak bursa merkezde görev yapan arkadaşalrdan bildikleri okullar hakkında bilgi vermeleini istiyprum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim resmi nikahım bu cuma günü gibi (08,08,2008) olacak. şimdi benim puanım da 81,791 ve 410. sıradayım. sorum şu: eş durumundan şark görevi yapma zorunluluğu kalkıyor mu? ama eşimin sigortası daha yeni başlayacak. eğer şark görevi zorunluluğu varsa ben ilk önce şark görevimi yapmak istiyorum. merkez falan yazmayım mı o zaman?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim bu yıl ilk defa atamam yapılacak ve muhtemelende izmirin doğu görevine giren bir ilçesini seçeceğim. Ancak nişanlım İstanbul da özel avukatlık yapmaktadır. 2009 yazında evlenmeyi düşünüyoruz. Bu konuyla ilgili bir sorum olacaktı. Ben 2009 da evlendiğimde eş durumundan İstanbul a tayinimi isteyebilecekmiyim. Bu konuyla ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
eş durumundan ankarayı terih edecek varmı.varsa nereleri yazacaksınız ve puan kaç.yazarsasınz sevinirim

Tepki Skoru
0
bu sorulara cevap verecek hiç mi kimse yok yahu? bu günleri geçirmiş olan hocalarım lütfen bizleri de aydınlatın..

Tepki Skoru
0
naturel özel sektörde olunca tayin daha zor olmuyor.bikaç belge var hazırlanacak onlarda zaten atama klavuzunda belli.
2 yıldan önceki sigortalar sayılmaz.son 2 yıl içinde (farklı illerde ve farklı işyerlerinde olabilir) 360 gün sigorta süresinin olması gerekli.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle