Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

EŞ Durumu Atamalariyla İlgİlİ Önemlİ

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Sİze BİkaÇ Sorum Olacak Ve VereceĞİnİz Cevaplar Dahİlİnde GeleceĞİmİze YÖnelİk Kararlar AlacaĞiz.ben Kadrolu ÇaliŞiyorum Şubat Ta StajyerlİĞİm Kalkiyor İnŞallah.nİŞanlim SÖzleŞmelİ ÇaliŞiyor EylÜl Den Berİ.ve Şubatta Kadro İhtİmalİ Var.bu Bİlgİler IŞiĞinda Sorularim Şunlar:
1.eĞer NİŞanlim Kadroya GeÇemezse Hazİran DÖnemİ Ve Sonrasindakİ EŞ Durumu Atamalarinda Kİm Kİmİn Yanina Tayİn İsteyebİlİr?
2.yİne Kadroya GeÇmedİĞİnİ DÜŞÜnerek Nİsan Da Kisa DÖnem Askere Gİderse Tayİn İÇİn BaŞvurabİlİyormuyuz Ben Yada O?

Evet Cevaplarinizi Merakla Beklİyorum.Şİmdİden TeŞekkÜrler

NOT: 2008 öğretmenlerin özür durumuna bağlı yer değiştirme klavuzunu inceleyiniz.

http://www.7renkakademi.net/dosya/dosyalar/f673ce99acbc5dd2b611a0440df4ed87.pdf

Tepki Skoru
0
Sözleşmeli öğretmen sadece eş durumuyla atanabilir . Bu açıdan sorun çıkmaz Resmi nikahınızı Geciktirmeyin ...

Tepki Skoru
0
Dİyar21 Hocam İlgİnİz İÇİn TeŞekkÜrler.sÖyledİĞİnİz Durumu Bİlİyoruz Zaten Bİzİm Sorularimiz Daha Farkliydi.nİkahida Şubatta Kiyacaz İnŞallah.teŞekkÜrler Tekrar

Tepki Skoru
0
nişanlın askere giderse atama isteyemezsın cunku yer değistırmede eşinin calısıyor olması lazım yanı asker donusu yapabilir oda 2008 subata kalır olursa yoksa 2008 yaz donemıne.
2:2 yıl calısma zorunlulugu var hangi eş olursa olsun sigorta gorunmesı lazım

Tepki Skoru
0
Hocam İlgİnİz Ve Cevabiniz İÇİn TeŞekkÜrler .ben SÜreyİ 1 Yil Dİye DuymuŞtum Sİgorta İÇİn Hangİsİ DoĞru Acaba.bİ De EĞer Kadrolu Olup Askere Gİderse Tayİn İseyebİlİyomuyum Acaba.teŞekkÜrler

Tepki Skoru
0
eger sizin stajerliginiz kalktıysa siz eşinizin yanını isteye bilirsiniz ama eşinizinde 1 yıllık sigortası olmalı eşiniz sizin yanınıza gelebilmesi içinde sözleşmeli veya kadrolu olsa bile 1 yıl çalışmış olması lazım

Tepki Skoru
0
hocam 6aylık evli ve eşinizinde 365 gün sigortası olması lazım onun yanına tayın istemenız için

Tepki Skoru
0
bu 6 ay evli olma koşulu yok arkadaşlar.klavuzdaki tayin şartlarında ben böyle bir şey göremedim

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
sevgili arkadaşım son imzalanan sözleşmeye göre (sözleşmel öğrtmenler için ) 1 seneyi doldurdktan sonra sadece yaz döneminde eş duru atamas için başvura biliyorsun.

ama kendin için düşünüyorsan stajerliğin kalktıktan sonra yaz dönemi yada şubatta isteyebiliyorn ben de ayn dertten muzdaribim. düğün yapamıyorum :)

Tepki Skoru
0
Ay Evet Ya Hocam Beni En Iyi Siz Anlarsiniz:)) Ama Bizim Pazartesiye Dair Bir Umudumuz Var Inşallah Kadroya Geçerse Herşey çok Daha Kolay Olacak Bizim Için Inşallah.bakalim Hepimiz Için Hayirlisi Olsun Ne Diyelim

Tepki Skoru
0
hocam yanlış bilgi vermişsiniz
6 aylık evli olma gerekliliği yok
ben tayinden 5 gün önce nikah kıydım
nişanlınızın kadroya geçmemesi durumunda o ancak stajerliği kalkınca yanınıza gelir ve sözleşmeli olduğu için sadece yazın olan atamadan yararlanabilir.çünkü senede 2 defa eş durumunda atama yapılıyor.kadrolular şubatta ve ağustosta sözleşmeliler yazın atama isteyebilir.ki daha önce senede 3 defa eş durumu ataması yapılıyordu bu yıl 2 ye düşürüldü.eğer o kadroya geçerse siz onun yanına gidebilirsiniz ama dikkat edin onun 1. bölgede olmaması lazım.çünkü ben gidemedim nikah kıydığım halde gidemedim

Tepki Skoru
0
evet hocam 6 ay şartı yok.peki sizin nikahınız 5 gübde ilsise geçirilebildimi yaa? nişanlım 1yılını dolduramadığı için ben isteyeceğim.ve o istanbul da çalışıyor.inşallah bir terslik olmadan biraraya gelebiliriz.siz de inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz

Tepki Skoru
0
peki stajerliğin kalkması, göreve başladıgın tarih mi oluyor?

Tepki Skoru
0
Evet Hocam EĞer Kadroluysaniz ÇaliŞmaya BaŞladiktan 1 Yil Sonra EĞer MÜdÜrÜnÜzde Onaylarsa StajyerlİĞİnİz KalkmiŞ Oluyor.

Tepki Skoru
0
Evet Hocam EĞer Kadroluysaniz ÇaliŞmaya BaŞladiktan 1 Yil Sonra EĞer MÜdÜrÜnÜzde Onaylarsa StajyerlİĞİnİz KalkmiŞ Oluyor.
nasıl yani hocam eylülde görev alan kadrolu bir öğretmen önümüzdeki yıl eş durumundan tayin ile gelebilir mi . ayrıca eşi devlet memuru değil ise

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle