Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Erzurum yazacak arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
birşey rica edebilir miyim? ben göremediğim için ve merakımdan soruyorum Ankara Polatlı da okul açılmış mı? hangi okullar var?
ankara polatlı da ki okullar
basri ilköğretim okulu
inkılap ilk.
karapınar ilk.
kız teknik ve meslek lisesi
mehmet gönenç ilköğretim okulu
polatlı ilkadım anaokulu
uzunbey ilköğretim okulu
beylikköprü şh.yzb.nazmi elmas ilköğretim okulu

Tepki Skoru
0
bazı arkadaslar puanını sankı yüksek söylüyor gıbı pek inanmıyorum açıkcası.ama yanlışta olabılır tabı bu benım fıkrım

Tepki Skoru
0
dikkat etmediniz galiba,bu başlık aralık ataması döneminde açıldı:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben pasinlerde sözleşmeli olarak görev yapıyorum puanım 69,324 kendi okulum bana acıldıgı için son tercıhte kendı okulumu yazdım ayrıca bi onceki tercıhım tortum anaokulu. erzurum yazanlar için söyluyorum yakutıye aziziye ve palandökende acılan okullar köy okulları. pasinlerdeki okullara gelınce hepsi gıne köy okulu ama bi kaç tanesi pasinlere cok yakın gidiş geliş yapılabilir sadece çatyazı çok uzakmıs zaten hizmet puanı 30. porsuk koy okuluda erzurumla pasinler yolu üzerinde bi koy ama anayola 5 km uzaklıgı var. bence 70 üzerinde puanı olan arkadaşlara erzuruma kadar daha batıdakı yerler gelebilir diye düşünüyorum ama doğu için erzurum kesinlikle ii bi yer

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle