Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Enerji ve Tasarruf Haftası İle Etkinlikler

Tepki Skoru
0
hocam eklemiş olduğunuz faaliyet için teşekkürler.Bu çalışmanın orjinali vardı sizmi eklemiştiniz arıyorum bulamıyorum.bulan varsa ekleyebilirmi.Çeşme kısmı alimünyum folyoyla kaplıydı...

Tepki Skoru
0
tuvalet pompasından lamba yaptırabilirsin çok güzel oluyor.pompanın içine ip indir .ucuna da lamba tak .inşallah anlatabilmişimdir.....

tuvalet pompasından lamba mı ? hocam deıgısk bır fıkır gıbı duruyor ? resmı varsa ekleye bılırmısınız?

Tepki Skoru
0
enerji tasarruf haftası ile ilgili program yapıcam ama çok zorlanıyorum. sunum ya da slayt gösterisi olan var mı?

Tepki Skoru
0
türce dıl etkınlıgı lazım ve hıc bısey yok bu haftakı uygulama planım olucak :((

Tepki Skoru
0
enerji ve tasarruf haftası ile ilgili sanat etkinliğine ihtiyacım war

Tepki Skoru
0
benimde enerji tasarrufu ile ilgili türkçe dil etkinliğine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler .

Tepki Skoru
0
arkadaşlar musluktan ya da renkli grapon kağıtlarıyla kabartılıp süslenmiş ampullerden mobil yapabilirsiniz.ben bu hafta stajımda bunu uygulayacağım

Tepki Skoru
0
Enerji Tasarrufu Haftası ile ilgili şiir
BABAMLA ANLAŞTIK
ARTIK ELEKTRİKLER BOŞUNA YANMAYACAK
SULAR BOŞUNA AKMAYACAK
BABAM DA BİRİKTİRDİĞİ PARAYLA
BANA BİSİKLET ALACAK...

Tepki Skoru
0
tasarrruf nedir, nasıl yapılır,tasarruf yapmazsak ne olur,sınıfımızda evimizde okulumuzdaki enerji kaynakları kullanımları ve tasrruf yöntemleri nelerdir ?gibi sorular üzerinde konuşulabilir.

Tepki Skoru
0
ya bana enerji w tasarruf haftasıyla ilgili sanat etkinliği lasım arkadaşlar:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim acilen tasarrufla ilgili şiire ihtiyacım var yardımcı olun lütfen :(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar enerji tasarrufla ilgili kumbara yaptıracam bende yarın.ailelerden boş meyve suyu kutusu istedim. kutunun bi yüzünü tamamen kesecem.üstede paranın geçebileceği kadar bi delik açıcam.çocuklar istedikleri gibi süsleyecekler kutuyu.arkaya kestiğim yere de mukavvadan ayı kesip açılır kapanır şekilde olabilen bir kapı yapıcam.umarım işinize yarar bir etkinlik olur.ben denedim evde gayet eğlenceli,basit ve kullanışlı bir kumbara oldu:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle