Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Emekli olmak

Tepki Skoru
0
kafama takıldı sorayım dedım devlette kadrolu bır öğretmen emekli olmak için kac yıl calısıyo yanı emeklı olmasada işi kac yıl sonra bırakakıp emeklılığini beklıyo

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
O ilk başlayan ile 10-15 yılını dolduranlar farklı olması lazım.

Tepki Skoru
0
tessekkurler yanı ben unıverste bıtınce kodrolu öğretmen olursam emeklı olmak için mecburı hizmetım 15yılmı

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Hayır tabiki.Ben şu andan bahsettim.Şu an 10 yılını doldurmus bir öğretmenle ve 18 yılını doldurmus bir öğretmele sizin hizmet yılını doldurma yılınız bir olamaz.

Tepki Skoru
0
yenı başlayan biri 58 yasına kadar emeklı olamaz.
ben 20 yasında basladım mesela58 yasında emeklı maası almaya hak kazanıyorum
ama 58 den onje emeklı olabılıosun ama ıkramıe ve maas alamıosun dıe bılıorum.yanlıs deılse..

Tepki Skoru
0
of çok uzunmus 50 60 yasında bır anaokulu öğretmenı nasıl verımlı olabılırkı

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar aslında yaş sınırının bizim için daha farklı olması lazım diye düşünüyorum.Düşünsenize 50 yaşında bir öğretmeni hangi çocuk yada hangi veli tercih eder.Torunlarımız gibi olacaklar.
Üstelikte bizim işimize bize özel yıpranma payından dolayı bir düzenleme yapılmalıdır. Bu sistemde işe erken başlayan arkadaşlar zararlı çıkıyorlar.Benim normalde 9 yılım vardı fakat yaş haddinden dolayı 25 yıl daha çalışmam gerekiyor.Aynı durumda olan arkadaşlar varmı?.....

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
staj hocamız ın yaşı 60 a yakında ve bazı öğrenciler nine diyordu.Bizde 58 de emekli hakkını elde edince sanırım dede diyecekler :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 1995 yılında göreve başladım 9 yıl sonra emekli olmam gerekiyordu eski yasaya göre.ama kademeli emeklilik piyangosu beni de kapsadı maalesef.şu an görünen 53 yaş.ama bildiğim bir şey var ki yasalar geriye dönük işlemez bu hukuk kuralıdır.umudum tekrar anayasa mahkemesi.ne diyelim inşallah)))

Tepki Skoru
0
:36_3_3:Arkadaşlar bir öğretmen ablamız vardı 46 yaşında öğretmenliğe devam ediyordu.AMA NASIL?Stajer kızlar geldiğinde sınıfı teslim ediyor ve öğretmenler odasına veya kantine oturup çayını kahvesini,sigarasını içiyordu.Çocukların gitme saati geldiğinde sınıfa gelip velilere gözüküyordu ve bu birkaç sene aynı şekilde devam etti bu yıl emekli oldu.Ama ne kadar ilgisiz olduğu hala daha konuşuluyor.Bence ilgisizlik değil onunki tamamen yorgunluktu.Bizde bu emeklilik yaşı ile aynı duruma düşebiliriz.Bizlere her yıl 6 yaş veya daha küçük yaş grubu aldığımız için yıpranma payı verilmeli diye düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
ben çok uzuluyorum belırlı bır yastan sonra verımlı olabılecegımı hıc sanmıyorum 50 yasında bır öğretmenle 25 30yasındakı bır öğretmen arasında çok fark olur

Tepki Skoru
0
BOŞVERELİM EMEKLİLİĞİ BU GÜN İYİ OLMAYA ÇALIŞMAK EN DOĞRUSU.HEM ZATEN HER GÜN YENİ DEĞİŞİKLİKLER OLUYOR BEN BU EMEKLİLİK YASASININ DEĞİŞECEĞİNE İNANIYORUM.YOKSA İNSANIN MORALİ BOZULUYOR.

Tepki Skoru
0
SANKİ KADROMU ALDIMM DA Bİ DE EMEKLİLİĞİ DÜŞÜNMEK KALDI :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle