Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ELBEYLİ / KİLİS  elbeyli anaokulunda görevliyim

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ELBEYLİ ANAOKULUNDA görev yapmaktayım. bugun milli eğitim tarafından okula yaptıgım katkılardan ötürü TEŞEKKÜRLE ödüllendirildim. bunun vermiş oldugu haklı gururu sizlerle paylaşayım istedim... ben murat karakaya ç.kale mezunuyum.  

Tepki Skoru
0
tebrikler hocam ne mutlu size:) hoşgeldiniz...(yanlız siteyi açamadım göremedim okulu:( )

Tepki Skoru
0
Hocam hoşgeldiniz ,yalnız site adı vermek yasak...Teşekkürler

Tepki Skoru
0
HOŞGELDİNİZ ÖĞRETMENİM BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

Tepki Skoru
0
Sevgili hem cinsim sen müdürüne dua et YOKSA O TEŞEKKÜR ZORDU
müdürünü tanırım çok mübarek adamdır, Zafer Bey gibi bir müdürünüz olduğu için çok şanslısınnız Allah herkese öyle müdürler nasip etsin.

Sözü uzatmayalım size iyi çalışmalar daha nice takdir ve teşekkürlü günler

Tepki Skoru
0
murat naber? ben seçil,tabi unutmadıysan. balıkesirden.

Tepki Skoru
0
seçil ewet hatırlıyorum seni neden hatırlamayayım. ama SARI olarak değil. yeni soyismin mi? hayırlı olsun canım. ben bu sitedeyimm genelde. görüşrüzzz..kendine iii bak

Tepki Skoru
0
hayyat insana hak ettiğinden fazlasını vermezz......hak edilenide vermemek verdirmemek haksızlık olur ki bunun sonucunda üründen çok sorun çıkar...bu da anlayana gitsin :):)

Tepki Skoru
0
Arkadasım nasıl oldu bu teşekkür işi anlatır mısın

Tepki Skoru
0
tabiii ki anlatayım ögretmenimmm...gecen sene atandım okulaa....okulumuzda çogu şey eksiktiiii.....kapıyı boya okul içini boyadımmm...sagolsunlar diger arkadaşlarla okul içi salonu çizgi film kahramanları ,doğa ,akvaryum çizidik yaglı boyayla duvarları boyadık... ögrenci sayısını 35 ten 67 ye çıkardıkk..agaclar ekdik çiçekler diktikkk ..yaşanır bir yer haline getirmede ugraş gösterdik..bunu görenlerde böyle bir ödülü hak gördü...umarımmm sizde alırsınızzz..... başarılarrr....gönül vermek lazımmmm eğitime...

Tepki Skoru
0
Teşekkürler arkadaşım hayırlı uğurlu olsun darısı tüm hakedenlere

Tepki Skoru
0
umarım herkes haketmeyi başarır....bazen hak edenlere de verilmiyor ama..kısmet :)

Tepki Skoru
0
başarılarının devamını dilerim kankaa... kendine iyi bak görüşürüz......

Tepki Skoru
0
EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK HOCAM.SİZİN TEŞEKKÜR BELGESİNİN YANINDA HATRI SAYILIR MI BİLMEM AMA BİNLERCE TEBRİĞİMİ KABUL EDİN HOCAM.BAŞARILARINIZIN DAİM OLMASI DİLEKLERİMLE...

Tepki Skoru
0
teşekkürler hkaratatar bu metiye dolu övgülü sözlerinizden ötürü umarım sizinde başarılarınız ödülsüz kalmaz ...

Tepki Skoru
0
tüm eğitim camiamızın ve diger arkadaşlarımıznın 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramlarını kutlarım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle