Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Elazığ'dan selamlar

Tepki Skoru
0
bende elazığnın bi ilçesindeyim.berbat biryer burası lütfen beni yalnız bırakmayın burda

Tepki Skoru
0
hoşgeldiniz hangi ilçesindesiniz.?ben paluda görev yaptım

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Elazığ :) mado - nil-nar- patila mantıcısı keban :) Renk-mert sinemaları.Elazığ maçlarında mehterin önde bizim arkamızda maça gidişimiz...
Hazar ın kıyısı.. Harput kalesi arap baba. Sabah 05 lerde açık çay ocakları..
Emek oteli kastamonu kır pidesi....
Seni nasıl yalnız bırakabiliriz ki kardeş :):):)

Tepki Skoru
0
aramıza hoşgeldin.... merak etme burda sen istemedikten sonra yalnız kalmazsın....:):)

Tepki Skoru
0
Alev 16 sitemize hoşgeldin canım bulunduğun ilçenin şartları çok zor bunu biliyorum.Ben merkezden elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırım.İstersen merkeze geldiğin zamanlar haberleşebiliriz.Yanlız değilsin merak etme umutsuzluğa da kapılma.Ben ve sitemizdeki arkadaşlar hepimiz sana yardımcı olmaya çalışırız...

Tepki Skoru
0
arkadaşımsabret hepimiz ilçelerde çalıştık bende 3yıl kovancılarda çalıştım ama şimdi elazığ merkezdeyim başarılar..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ilçeler hele kovancılar çok iyi ben adıyamnın tut ilçesinin kaşlıca köyünde 3. yılım ve bir yıl daha tayin isteyemiyom yani 4 buçuk yılım köyde... çok kötü mutlu olun ilçelerde bence.ben nedim herkese sevgiler iyi çalışmalar

Tepki Skoru
0
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR HEPİNİZE.ALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM HALA.BİR YILIM DOLDU BURDA.İLÇEDE PROBLEMİM YOK AMA MİLLİ EĞİTİM SİNİRLERİMİ BOZUYO.YİBO YUZ DİYE HİÇ DESTEKLERİ YOK.BAŞIMIN ÇARESİNE BAKIYORUM ANLAYACAĞINIZ

Tepki Skoru
0
Alev16 sinirlerini bozma canını sıkma boşver...Bu arada Yiboda benimde sınıf öğretmeni arkadaşım var muhtemelen tanıyorsundur.Eminim sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsundur:)

Tepki Skoru
0
elazığ güzel bir yerdir niye sevmedin ki ben orda çalıştım dört yıl ama malesef bu sene tayinim çıktı zorunlu olarak memlekete döndüm keşke orda kalabilseydim.

Tepki Skoru
0
Ülkemizde BERBAT bir yer diye bir yer yok bence arkadaşım. Bu çok ağır bir tabir bence. Ayrıca elazığı az çok biliyorum. Güzel bir yer . Bingöl e yakınlığı sebebiyle sık sık gidip gelirdik. Ben bingöl kiğıda çalıştım oraya bile berbat demiyorum. Şartların kötü olmasına rağmen orada geçen günlerim çok eğlenceliydi. Merkeze gitmek için saatlerce yol giderdik, çok soğuk bir yerdi. Bunun yanısıra deprem ve terör bölgesiydi. En ufak sallantıda ya da bi siren sesinde ödümüz kopardı. Ama orada ki insanların sıcaklığını saygısını hiç bir yerde bulamadım. çünkü o insanlar eğitime aç. Doğuda öğretmenseniz kıymetiniz bilinir. Çünkü oralarda batıda ki gibi öğretmen bolluğu yoktur. Doğuda öğretmene saygı vardır. Bence elinizden geleni yapın hem kendinizi hemde öğrencilerinizi mutlu edin. Sağlıcakla kalın....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle