Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

El yazısına hazırlık

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşlar.olumlu yorumlarınız için teşekkür ediyorum size:)

Tepki Skoru
0
okulöncesi için elyazısına hazırlık çalışması rica ediyorum

Tepki Skoru
0
arKadasım teSekkürler.. biLiyorsunuz yazı türü eL yazısı Oldu.. sayıLarımızda eğik. bütün matematik Çalısmalarımızda kare halinde hazırlanmıs sutunların içine yaptırılıyor çoğu calısmam çizgi birleştirme ve boş satıra kendisi yapma üzerine. Yani çocuk nokta birleştirmede Eğik yaparken nOktasız oLan boş satırada eğik yapması gerekirken düz yapıyor. Yani benim öğrencilerimin çoğu öyLe?? ve bende okulumuzun 1. sınıf öğretmeniyle görüştüğümde oNlarda el yazısı kitaplarında 4 satırlı sutunlarının içinde hafif silik şekilde yan çizgiler var ve yazıları yazarken bu sutunlarda eğik yazmalarında yardımcı oluyor, işte iki sutunun arasında olacak şekilde sutunun başından sonuna kadar vS. bende artık öyle çaLışmaya basLadım dahada yararlı olacağına inanıyorum. zaten kendinden eğik çizgiler olduğundan eğik yapa yapa birinci sınıfta el alıŞmış olacak olaya.. pRoblemi olan arkadaslarada bu olayı öneriyorum..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle