Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ekol anaokulu yardim kampanyasi sonuÇlandi

Tepki Skoru
0
ekol anaokulu yardim kampanyasi sonuÇlandi
sosyal yardimlaŞma projemİzde toplanan oyuncak ve kiyafetlerİ 15.04.2010 tarİhİnde kargoya verdİk.

pelİtlİyatak İlkÖgretİm okulu anasinifi / Ünye- ordu
alici: Yasemİn atabey

30 aĞustos İlkÖgretİm okulu anasinifi / Şamranallti-van
alici: Elİf hİlal

teslİmat engeÇ 19 nİsan pazartesİ adreslerİnde olacaktir.
bİr aksaklik olursa lÜtfen bİzlerİ arayin.
bİzlere resİmlerİnİzİ yollarsaniz sevİnİrİz
ayrica tÜm meslektaŞlarimiza gÖstermİŞ olduklari İlgİ İÇİn teŞekkÜr ederİz

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler:)
Bugün sınıfımın kapısı açılıp kolilerin geldiğini görünce o kadar çok şaşırdım ve sevindim ki...
Merakla kolileri açtık.Çocuklarımın yüzündeki mutluluk inanin ki görülmeye değerdi.Sayenizde sınıfımın oyuncak eksiği giderildi.Bu kampanyayı başlatan siz Ekol Anaokulu öğretmenlerine, velilerine ve öğrenciilerine kendim ve çocuklarım adına çok teşekkür ederim:)
............

Tepki Skoru
0
Merhabalar.. Göndermiş olduğunuz yardım malzemeleri çocuklara dağıtılmış olup resimlerini yolluyorum Teşekkür Ederim..

....

Tepki Skoru
0
İlk atamayla 2.5 yaşındaki oğlumu babaannesine, eşimi de evde yalnız bırakarak ta Şanlıurfa’ya geldim.
“Bizim sayısız çocuğumuz var; ince zekâları, yaşama azimleri; çocuk hayalleri var. Düşünmek için akılları, doğruyu bulmak için vicdanları, yarını taşımak için sorumlulukları var. Ama büyük yoksunluklar ve zorluklar içinde yaşıyorlar. Okumak, onları yoksunluklar içinde bırakan hayata nanik yapabilmek için biraz kalem, biraz defter, biraz kitap biraz ilgi bekliyorlar. Işıldamak, aydınlanmak ve aydınlatmak için bir şans, bir yardım eli bekliyorlar.”
Benim de yirmili sayıda anasınıfı öğrencim var, duygularımı anlatan slogan niteliğindeki ifade beni ne de güzel anlatıyor Bom boş bir sınıfım varken bugün ne mutlu bana ki 25 sandalye, iki küçük masa, iki paket oyuncak lego ve 4 adet el kuklasına sahip oldum.Bir öğretmen için ne büyük mutluluk.Çocuklarına eğitim ortamı, eğitim materyalleri sunabilmek.Daha bir çok şeye ihtiyacım var.Anasınıfı ilgi köşelerinden evcilik köşesi için: Bebekler, masa, mutfak araç gereçleri, plastik meyve sebzelerin olduğu manav,boy aynası,alışveriş sepeti , araba vb oyuncaklar;
Atatürk köşesi için:
Atatürk resmi ,istiklal marşı, gençliğe hitabenin olduğu panolar,

Blok köşesi için: Plastik ve tahta bloklar, Legolar;
Sanat köşesi için:
Anasınıfı çocuklarının seviyelerine uygun masa, ve oyun hamuru ve kalıpları, A4 kağıtları,renkli fon kartonları, el işi kağıtları,boyalar,fırçalar,çocuk makasları,yapıştırıcılar;
Kitap köşesi için:
Resimli büyük boy kitaplar, koltuk, halı, minderler;
Müzik köşesi için: Tef, davul, flüt, ritm aletleri;

Fen doğa köşesi için: süzgeç, büyüteç,fener, plastik böcek ve kafesleri,mıknatıs,minyatür insan maketleri;
Kukla köşesi için: çeşitli el kuklaları, kukla sahnesi;
Manipülatif oyuncak köşesi için: kavram kartları, yap bozlar ve eğitici oyuncaklara;
Ayrıca ecza dolabı – ilk yardım malzemeleri, yangın tüpü araç gerecine ve de elektrikli süpürgeye ihtiyaç var.
Hepsi çok gibi gözükse de en az bir köşenin ihtiyaçlarının karşılanması doğunun batıya yetişebilmesi,aydınlanabilmesi, bu eğitime susayan gözlerin ışıldaması için çok çok değerli.
“Onları seçin, hayatları değişsin.”
Yardımlarınızı bekliyorum.
Fatma BULUT
Anasınıfı Öğretmeni
0537 880 57 24
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU
Yeni Mahalle Akademi Cad. No:37 Viranşehir/ŞANLIURFA

Okul Müdür Vekili : Ahmet Ekti Tel: 0505 812 44 06

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün