Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ek ders ücreti

Tepki Skoru
0
vergi kesintisi oluyor bu bir. yıl sonu olduğu için 15 den 15 e maaş alıyoruz bazı yerlerde maaşlar tam verildi bizim maaşımız yarım verildi ocak ayında 1,5 maaş alcakmışız ama ek ders ay sonunda ödenecekmiş diye duydum bu iki. resmen mağdur olduk yarım maaşla.birde 135 tl söz. yenileme parası alıncakmış. yarım maaaşla ödeyemiyoruz :( oda apayrıııı ......

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben sözleşmeli olarak istanbulda çalışıyorum ilk maaşım 1643 tü aralıkta 1200 yattı ocakta da 740 tl bu nedir ben anlamadım ben niye bu kadar düşük alıyorum doğrusu yok mu bunun

Tepki Skoru
0
Ben bugün sözleşmeyi imzaladım.Milli Eğitimdeki Müdür brüt maaşımın 1440 Tl olacağını söyledi.Zaten sözleşmede de yazıyor.Ama net maaş ne kadar bilmiyorum..

Tepki Skoru
0
hüşa hocam hayırlı olsun,rabbim bizede nasip etsin inşlh,atandınız şimdi şubat ataması için bizlere destek olmanızı bekliyoruz,ama sanırım artık herkes kendi derdine düşmüş

Tepki Skoru
0
hüşa hocam hayırlı olsun,rabbim bizede nasip etsin inşlh,atandınız şimdi şubat ataması için bizlere destek olmanızı bekliyoruz,ama sanırım artık herkes kendi derdine düşmüş
Hocam ben erkenden pazartesiden beri sabah 8-akşam 5 çalışıyorum...Müdire hanım bana tlf.etti ve çocuklarımız öğretmensiz gelir misiniz diye..Ben de gittim..Yani hiç boş vaktim olmadı..O yüzden kaç gündür giremiyordum foruma..Tabiki destek veririm..Sizin ne çektiğinizi ben de çok iyi bilenlerdenim hocam..Memurlar.netten de geçen hafta mailler attım..Benden tam destek:))

Tepki Skoru
0
tşkler hcm,görevinizde başarılar,bizlere dualarınızı ve desteğinizi eksik etmeyin

Tepki Skoru
0
Çok teşekkür ederim hocam..Allah inşallah size de nasip eder..Pes etmeyin ve her yolu deneyin..İnternete her girdiğimde söz veriyorum destekleyeceğime...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle